«Σάρωσε» τα μετάλλια η Ελένη Κελαϊδίτη στην Εσθονία!

Gazzetta team
«Σάρωσε» τα μετάλλια η Ελένη Κελαϊδίτη στην Εσθονία!

bet365

Με τέσσερα μετάλλια επέστρεψε στην Ελλάδα από την Εσθονία, η πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής Ελένη Κελαϊδίτη.

Ο φετινός... μαραθώνιος της Ελένης Κελαϊδίτη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο, ξεκίνησε από την Εσθονία και το Τάρτου, το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαρτίου. Εκεί, η αθλήτρια που ανήκει στην οικογένεια της Bwin, κατάφερε να διαπρέψει στο διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής “Miss Valentine” και να κατακτήσει συνολικά τέσσερα μετάλλια!

Η αρχή έγινε το Σάββατο...

Στην πρώτη της εμφάνιση μέσα στο 2019, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του ατομικού άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στα περισσότερα όργανα, με αποκορύφωμα τις κορύνες, όπου έσπασε το φράγμα των 20 βαθμών για πρώτη φορά στην καριέρα της. Στο σύνολο, συγκέντρωσε 71,000 βαθμούς (στεφάνι: 18,550 β., μπάλα: 15,400 β., κορύνες: 20,100 β., κορδέλα: 16,950 β.), συγκομιδή που της χάρισε το χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό πίσω από τις Ρωσίδες Μαρία Σεργκέεβα (73,150 β.) και Καρίνα Κουζνέτσοβα (73,100 β.).

...και την Κυριακή ολοκληρώθηκε ο θρίαμβος

Την επόμενη μέρα, με οδηγό την εξαιρετική εμφάνιση του Σαββάτου, η 18χρονη, της οποίας περήφανος χορηγός είναι η Bwin, πρώτευσε στις κορύνες με 20,350 β. και στην κορδέλα με 17,150 β., ενώ κατέλαβε τη 2η θέση στο στεφάνι με 19,100 β., κατορθώνοντας να βελτιώσει και στα τρία όργανα τις εμφανίσεις και τη βαθμολογία της, συγκριτικά με τους προκριματικούς του προηγούμενου διημέρου.

Η συνέχεια θα είναι εντυπωσιακή και μάλιστα εντός συνόρων

Ο επόμενος αγώνας της θα δοθεί εντός των συνόρων και θα πρόκειται για το διεθνές τουρνουά ρυθμικής Aphrodite Cup, από τις 15 έως τις 17 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο του Φαλήρου, όπου θα παρουσιάσει τα προγράμματά της μπροστά στους Έλληνες φιλάθλους, σε μία διοργάνωση που πραγματοποιείται για 5η συνεχόμενη χρονιά από τον σύλλογό της Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία», την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

 

Τελευταία Νέα