Η Κορακάκη βγήκε μπροστά: «Να μιλήσουν όλοι, θα είμαστε κοντά τους» (vid)

Gazzetta team
Η Κορακάκη βγήκε μπροστά: «Να μιλήσουν όλοι, θα είμαστε κοντά τους» (vid)

bet365

Η Αννα Κορακάκη μίλησε για το θέμα της Σοφίας Μπεκατώρου κι έκανε το δικό της κάλεσμα για όλους όσους δέχονται την οποιαδήποτε μορφή βίας.

Πήρε θέση μέσω των social media, αλλά πήρε θέση μιλώντας και στην τηλεόραση. Η Αννα Κορακάκη, χρυσή Ολυμπιονίκης στην σκοποβολή, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Μega Σαββατοκύριακο και πήρε θέση στην υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου την οποία χαρακτήρισε γενναία και έκανε το δικό της κάλεσμα!

Μεταξύ άλλων η Αννα Κορακάκη είπε:

«Δεν είναι καθόλου εύκολο.

Το άκουσμα αυτής της είδησης μας άφησε όλους άφωνους. Ομως θέλω να πω πως δεν μας αφήνει άφωνους για πολύ γιατί πλέον θ' αποκτάμε φωνή, βροντερή φωνή, θα το καταγγέλλουμε απερίφραστα όπως και οποιαδήποτε μορφή βίας. Θέλω να συγχαρώ την Σοφία για την γενναία της απόφαση κι ελπίζω να παρακινήσει κι άλλα θυματοποιημένα άτομα που μέχρι σήμερα δεν έχουν σπάσει την σιωπή τους να το κάνουν.

Θα παρακαλέσω κάθε θύμα οποιαδήποτε ηλικίας το οποίο έχει δεχθεί οποιαδήποτε μορφή βίας να μιλά ανοιχτά και άφοβα.

Σαφώς και παγκοσμίως εάν διαβάσετε κάποιες έρευνες είναι τρομακτικά ποσοστά. Σαφώς κι έχω ακούσει κι έχω μάθει κι άλλα περιστατικά. Οπως είχε συμβεί πρόσφατα και με την εθνική ομάδα της Αμερικής ρυθμικής γυμναστικής με τον γιατρό της ομάδας να παρενοχλεί πάνω από 200 άτομα».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα