Χάλκινο η Κορακάκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αεροβόλων!

Gazzetta team
Χάλκινο η Κορακάκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αεροβόλων!

bet365

Ένα ακόμη μετάλλιο για τη χώρα μας και μια Διεθνή διάκριση σε Ευρωπαϊκό επίπεδο για την Άννα Κορακάκη. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης κατέκτησε σήμερα (28/2) το Χάλκινο μετάλλιο στο Αεροβόλο Πιστόλι Γυναικών, με επίδοση 213,5.

Η επίδοση που την έφερε στον τελικό

Η Άννα Κορακάκη ξεκίνησε με εκπληκτικό προκριματικό. Τερμάτισε ξεκάθαρα πρώτη με σκορ 581/600 (23Χ) και με διαφορά τριών (3) βαθμών από τις Batsarashkina Vitalina (RUS) και Grozdeva Maria (BUL) που την ακολούθησαν στη δεύτερη και τρίτη θέση. Εξασφάλισε έτσι το δικαίωμα στην προσπάθεια για διάκριση.

Αμφίρροπος ο τελικός

Ο Τελικός του αεροβόλου πιστολιού ήταν μάλλον συναρπαστικός. Οι επιδόσεις στον τελικό ξεκινούν από μηδενική βάση και οι ανατροπές είναι συχνό φαινόμενο. Η Άννα Κορακάκη προσπάθησε από την αρχή και κατάφερε να παραμένει στον αγώνα μετά από κάθε σειρά, όπου η αθλήτρια με τη χειρότερη επίδοση αποχωρεί. Πάλεψε μέχρι τις μάχες των μεταλλίων και κατάφερε να κατακτήσει το Χάλκινο, εκτοπίζοντας από το βάθρο τη Ρωσίδα Vitalina Batsarashkina. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης τερμάτισε με σκορ 213,5.

Αύριο Σάββατο στις 11:15, η Άννα αγωνίζεται μαζί με τον αδελφό της Διονύση, στο μικτό του Αεροβόλου πιστολιού.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα