Κορακάκη: Το μήνυμα της από την Κίνα (pics)

Gazzetta team
Κορακάκη: Το μήνυμα της από την Κίνα (pics)

bet365

Η Ολυμπιονίκης δεν έμεινε ευχαριστημένη από τις ατομικές εμφανίσεις στην Κίνα και "αποκάλυψε" ότι έχει θέμα με τον ώμο της.

Με ένα μήνυμα της στα social media "αποχαιρέτησε" την Κίνα όπου συμμετείχε στους τελικούς των Παγκοσμίων Κυπέλλων σκοποβολής η Άννα Κορακάκη.

Η Ολυμπιονίκης του 2016 έκλεισε τον αγώνα με το ασημένιο μετάλλιο στο μεικτό αλλά δεν έμεινε ευχαριστημένη από τις ατομικές επιδόσεις της ενώ παράλληλα "αποκάλυψε" ότι έχει πρόβλημα στον ώμο.

Η ανάρτηση της : «Αποχαιρετάμε σήμερα την Κίνα και τους τελικούς Παγκοσμίων Κυπέλλων, έναν αγώνα που περιλαμβάνει τους 18 καλύτερους του κόσμου για τις χρόνιες 2018-2019!

Μία πέμπτη θέση στα 25 μέτρα και η αποχή από τον τελικό των 10 μέτρων σίγουρα δεν ήταν τα επιθυμητά αποτελέσματα σε ατομικό επίπεδο, όμως κατέκτησα το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό με τον Ινδό συναθλητή μου Saurabh Chaudhary σε έναν συναρπαστικό τελικό με αντιπάλους τον Ρώσο Artem Chernousov και την Ινδή Manu Bhaker!

Ώρα επιστροφής στην Ελλάδα, για σύντομη ξεκούραση, πολλή δουλειά, αλλά κυρίως αποκατάσταση και φροντίδα του ώμου μου που με ταλαιπωρεί αρκετά. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα μηνύματά σας!».

 

Τελευταία Νέα