ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Κούπες για τον Παναθηναϊκό στη σκοποβολή

Κούπες για τον Παναθηναϊκό στη σκοποβολή

Κούπες για τον Παναθηναϊκό στη σκοποβολή

Δυο νέους τίτλους κατέκτησε ο Παναθηναϊκός στο Βόλο.

Το τμήμα σκοποβολής του Παναθηναϊκού γιόρτασε δύο ακόμα  πανελλήνιους τίτλους  (συνολικά ο Σύλλογος έφτασε τους 1571)  στο Βόλο συνεχίζοντας να γράφει ιστορία.

Αρχικά οι έφηβοι του ΠΑΟ κατέκτησαν τον τίτλο στο Ελεύθερο Πιστόλι 50m, αφού  η τριάδα Κανιουρης Νικόλαος-Σαλταγιάννης Άρης-Παππούς Στέφανος κατέκτησε άνετα την πρώτη θέση στην ομαδική κατάταξη, σηκώνοντας το 3ο Σκοπευτικό Πρωτάθλημα για το 2019. Ο Κανιουρης Νικόλας με επίδοση 505/600 στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Εν συνεχεία  στο αγώνισμα του Στανταρντ Πιστολιού 25μ Εφήβων η πράσινη τριάδα Σαλταγιάννης Άρης - Κανιούρης Νικόλαος - Παππούς Κωνσταντίνος, με αθροιστική επίδοση 1. 385/ 1. 800, κατέκτησε τον 4ο Σκοπευτικό Τίτλο για το 2019 και νούμερο 1.571 για τον Συλλογο. Ο Σαλταγιάννης Άρης ισοφάρισε το ιστορικό ρεκόρ, που είχε πετύχει ο Λιβέρης Διονύσιος το 1982, με 5 Χρυσά Μετάλλια σε 5 διαφορετικά αγωνίσματα.

Η τρομερή φετινή αυτή επίδοση επετεύχθη καθώς ο νεαρός σκοπευτής του Παναθηναϊκού στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στα αγωνίσματα: Αεροβόλο Πιστόλι 10μ, Αεροβόλο Πιστόλι 10μ mixed, Πιστόλι Ταχύτητας 25μ, Σπορ Πιστόλι 25μ και Στάνταρντ Πιστόλι 25μ.