Ο Τάσος Κορακάκης παρέδωσε τα όπλα στον Διονύση!

Ο Τάσος Κορακάκης παρέδωσε τα όπλα στον Διονύση!

bet365

Ο Τάσος Κορακάκης πήρε την μεγάλη απόφαση να ολοκληρώσει την καριέρα του ως αθλητής στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αεροβόλων όπλων, που διεξήχθη στο Σκοπευτήριο του Βύρωνα και είχε τη χαρά να μοιραστεί το πρώτο σκαλί του βάθρου με τον γιο του Διονύση, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην κατηγορία των ανδρών.

Παρότι ο Βενιαμίν της οικογένειας αγωνίζεται κανονικά στην κατηγορία των εφήβων, σήμερα ανέβηκε κατηγορία εκτάκτως προκειμένου να του... παραδώσει τα όπλα ο πατέρας και προπονητής του, ο οποίος αποφάσισε να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην προπονητική των δύο παιδιών.

Άννα Κορακάκη και Διονύσης κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο μικτό και αναμένεται να ταξιδέψουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει στις ΗΠΑ, προκειμένου να λάβουν μέρος στο ίδιο αγώνισμα, το οποίο περιλαμβάνεται στο ολυμπιακό πρόγραμμα.

«Δήλωσα το Διονύση στους άνδρες για πρώτη φορά ήρθε και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ μαζί κερδίσαμε το ομαδικό στους άνδρες μαζί και με τον Άγγελο Αγγελίδη.

Η Άννα εκτός από το χρυσό στο ατομικό, αναδείχθηκε πρώτη στο μικτό μαζί με τον Διονύση με πολύ καλή επίδοση και πανηγύρισε το χρυσό στο ομαδικό με τις Ιωάννα Εφραιμίδου και Άννα Παναγιώτου .

Ο Σύλλογος μας, ο Ωρίων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε την καλύτερη παρουσία, κατακτώντας επίσης το χρυσό μετάλλιο στο τουφέκι ανδρών με τον Βαγγέλη Ζήση, το μικτό τουφέκι με τους Ζήση και Μαρία Γάτα, ενώ σημειώσαμε και πανελλήνιο ρεκόρ στο τουφέκι ανδρών στο ομαδικό.

Νομίζω ότι ήταν αναμενόμενες οι θέσεις.

Νιώθω μεγάλη χαρά για τον Διονύση γιατί έχει σταθεροποιηθεί στις υψηλές επιδόσεις. Στον κανονικό αγώνα ήταν στην πρώτη θέση στην ισοβαθμία. Η πορεία του είναι συνεχώς ανοδική και είναι σημαντικό που σε έναν αγώνα με μεγάλη πίεση όπως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που συνήθως οι επιδόσεις είναι μικρές κατάφερε με την Άννα να κάνει εξαιρετική επίδοση (768/800).

Αυτοί ήταν οι τελευταίοι μου αγώνες ως αθλητής, γι αυτό έβαλα τον Διονύση να αγωνιστεί στους άνδρες. Είχα φανταστεί η αποχώρηση μου από την αγωνιστική δράση να γίνει, έχοντας μοιραστεί το ψηλότερο σκαλί του βάθρου με το γιο μου», δήλωσε στο gazzetta.gr.

 

Τελευταία Νέα