Ιστιοπλοΐα: Εχασαν έδαφος οι Μάντης -Καγιαλής στην Βιλαμούρα

Gazzetta team
Ιστιοπλοΐα: Εχασαν έδαφος οι Μάντης -Καγιαλής στην Βιλαμούρα

bet365

Εκτός μεταλλίων οριστικά το ελληνικό δίδυμο στην διοργάνωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Μία ημέρα πριν την ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας στην κλάση των 470, οι Μάντης και Καγιαλής έχασαν κι άλλο έδαφος.

Το ελληνικό δίδυμο υποχώρησε στην 11η θέση με 90 βαθμούς καθώς στις τελευταίες δύο ιστιοδρομίες τερμάτισαν 11οι και 18οι αντίστοιχα. Οι Β. Παπουτσόγλου – Ι. Ορφανός τερμάτισαν 10 και 17 αντίστοιχα και με 98 βαθμούς είναι 13οι.

Στις γυναίκες τρέχουν 18 σκάφη και μετά από εννέα κούρσες οι Α.Π. Σπανάκη – Α. Τσουλφά είναι 11ες με 74 βαθμούς. Οι θέσεις τους στις δυο τελευταίες κούρσες ήταν 2 και 13 αντίστοιχα.Στο μικτό, επίσης μετά από εννέα ιστιοδρομίες, οι Ν. Μπριλάκης - Ρ. Κλωναρίδου είναι 10οι με 92 βαθμούς. Οι θέσεις τους στις τελευταίες κούρσες ήταν 7 και 2 αντίστοιχα. Οι Μ. Παππά – Κ. Μιχαλόπουλος χρεώθηκαν με 35 και 23 βαθμούς αντίστοιχα και με 135β. είναι 19οι σε σύνολο 34 σκαφών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.