Ιστιοπλοΐα: Εχασαν έδαφος οι Μάντης -Καγιαλής στην Βιλαμούρα

Gazzetta team
Ιστιοπλοΐα: Εχασαν έδαφος οι Μάντης -Καγιαλής στην Βιλαμούρα

bet365

Εκτός μεταλλίων οριστικά το ελληνικό δίδυμο στην διοργάνωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Μία ημέρα πριν την ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας στην κλάση των 470, οι Μάντης και Καγιαλής έχασαν κι άλλο έδαφος.

Το ελληνικό δίδυμο υποχώρησε στην 11η θέση με 90 βαθμούς καθώς στις τελευταίες δύο ιστιοδρομίες τερμάτισαν 11οι και 18οι αντίστοιχα. Οι Β. Παπουτσόγλου – Ι. Ορφανός τερμάτισαν 10 και 17 αντίστοιχα και με 98 βαθμούς είναι 13οι.

Στις γυναίκες τρέχουν 18 σκάφη και μετά από εννέα κούρσες οι Α.Π. Σπανάκη – Α. Τσουλφά είναι 11ες με 74 βαθμούς. Οι θέσεις τους στις δυο τελευταίες κούρσες ήταν 2 και 13 αντίστοιχα.Στο μικτό, επίσης μετά από εννέα ιστιοδρομίες, οι Ν. Μπριλάκης - Ρ. Κλωναρίδου είναι 10οι με 92 βαθμούς. Οι θέσεις τους στις τελευταίες κούρσες ήταν 7 και 2 αντίστοιχα. Οι Μ. Παππά – Κ. Μιχαλόπουλος χρεώθηκαν με 35 και 23 βαθμούς αντίστοιχα και με 135β. είναι 19οι σε σύνολο 34 σκαφών.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED