Προσπέρασαν Μπόζη-Κλωναρίδου στην κούρσα του Ολυμπιακού εισιτηρίου

Gazzetta team
Προσπέρασαν Μπόζη-Κλωναρίδου στην κούρσα του Ολυμπιακού εισιτηρίου

bet365

Μετά από 9 κούρσες στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα 470 οι Μπόζη-Κλωναρίδου προσπέρασαν το δίδυμο Τσουλφά-Σπανάκη. Σταθερό προβάδισμα για Μάντη-Καγιαλή.

Η Μαρία Μπόζη και η Ραφαηλίνα Κλωναρίδου είναι πρώτες στον ελληνικό "εμφύλιο" πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2021.

Το δίδυμο του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης μετά από μεγάλη προσπάθεια κατάφερε την Πέμπτη (11/3) να ξεπεράσει την Αιμιλία Τσουλφά και την Αριάδνη Σπανάκη και κρατά στα χέρια του την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μετά από 9 κούρσες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 470 της Πορτογαλίας οι Μπόζη-Κλωναρίδου έχουν 107 (18ες) και οι Τσουλφά-Σπανάκη (21ες) 115 βαθμούς ποινής. Την Παρασκευή έχουν προγραμματιστεί άλλες 2 κούρσες οι οποίες όπως όλα δείχνουν θα κρίνουν το Ολυμπιακό εισιτήριο.

Στους άνδρες οι Μάντης-Καγιαλής είναι πάντα 1οι στον ελληνικό "εμφύλιο". Οι "χάλκινοι" Ολυμπιονίκες του 2016 έχουν μετά από 9 κούσρες 73βπ και οι Ορφανός-Παπουτσόγλου έχουν 79β.π.

Οι Μάντης-Καγιαλής είναι στην 7η θέση και οι Παπουτσόγλου-Ορφανός στην 8η. Απομένουν άλλες 2 κούρσες και θα έχουμε και medal race.

NEWS FEED