Ιστιοπλοϊα: Ανακοίνωση από τον "Φρέσκο Άνεμο" για τις εκλογές της ΕΙΟ

Gazzetta team
Ιστιοπλοϊα: Ανακοίνωση από τον "Φρέσκο Άνεμο" για τις εκλογές της ΕΙΟ

bet365

Ο "Φρέσκος Άνεμος" που διεκδικεί την διοίκηση της ΕΙΟ στις προσεχείς εκλογές εξέδωσε ανακοίνωση και ρωτά γιατί η απερχόμενη διοίκηση δεν έχει ανακοινώσει υποψήφιο πρόεδρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λιγότερες από τρεις εβδομάδες απομένουν για τη Γενική Συνέλευση και τις εκλογές στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και την ίδια ώρα που ο Φρέσκος Άνεμος με τον υποψήφιο Πρόεδρο Γιάννη Παπαδημητρίου, συνεχίζει την αναλυτική παρουσίαση των προτάσεων για τη νέα μέρα στην ελληνική ιστιοπλοΐα, η απερχόμενη διοίκηση επιμένει να κρατά κλειστά τα χαρτιά της για την υποψηφιότητα του εκλεκτού της.

Αν μη τι άλλο, αποτελεί περιφρόνηση προς τους Ομίλους όλης της χώρας το γεγονός ότι επιλέγει την λογική του «ανταρτοπόλεμου» και δεν παρουσιάζει το άτομο που θα πάρει το χρίσμα της, σε μία εποχή που ο αθλητισμός θέλει καθαρές κουβέντες, διαφάνεια και εντιμότητα.

H ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιάννη Παπαδημητρίου, εδώ και πάρα πολύ καιρό, αποτελεί πράξη θάρρους και κυρίως ανάληψης ευθυνών, κάτι που η νυν διοίκηση είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλει να πράξει και περιορίζεται σε μυστική επικοινωνία για στήριξη σε μέλος του απερχόμενου Δ.Σ. που μπορεί να παραιτήθηκε προσφάτως, αλλά όλα αυτά τα χρόνια συνέδραμε στις αποφάσεις της ΕΙΟ.

Η διασπορά φημών, οι παρασκηνιακές μεθοδεύσεις και οι κινήσεις εν κρυπτώ, παραπέμπουν σε άλλες εποχές και δεν συνάδουν με την ποιότητα και την αξία των Ιστιοπλοικών Ομίλων της χώρας, που σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή για το άθλημα - μετά τα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό και βαραίνουν τη διοίκηση - ζητούν εμπεριστατωμένο πρόγραμμα, καθαρές λύσεις και έντιμους ανθρώπους για την επόμενη ημέρα.

Ο Φρέσκος Άνεμος από το περασμένο καλοκαίρι ανέδειξε την υποψηφιότητα του Γιάννη Παπαδημητρίου για τη θέση του Προέδρου και ήδη έχει παρουσιάσει έναν μεγάλο αριθμό υποψηφίων για το Δ.Σ. Παράλληλα, το πρόγραμμα που εκπονήθηκε με στόχο την επιστροφή της ιστιοπλοΐας στη θέση που της αξίζει, έχει αναλυθεί και παρουσιαστεί στους εκπροσώπους όλων των Ομίλων, ενώ είναι αναρτημένο και στην ιστοσελίδα freskosanemos.gr.

Eίναι ξεκάθαρο πλέον, ότι η απερχόμενη διοίκηση θα κάνει τα πάντα για να διατηρηθεί γαντζωμένη στις καρέκλες που έχει καταλάβει εδώ και 29 χρόνια. Ωστόσο, όλοι πλέον γνωρίζουν την αλήθεια και στις επερχόμενες εκλογές της ΕΙΟ, ο Φρέσκος Ανεμος θα φυσήξει με δύναμη στα πανιά της ελληνικής ιστιοπλοϊας!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα