Κοκκαλάνης: Θετικός στον covid-19 ο Έλληνας Ολυμπιονίκης (pic)

Gazzetta team
Κοκκαλάνης: Θετικός στον covid-19 ο Έλληνας Ολυμπιονίκης (pic)

bet365

Ο Βύρων Κοκκαλάνης ανακοίνωσε από την Πορτογαλία πως βρέθηκε θετικός στον covid-19 και ζήτησε συγνώμη που δεν έφερε μετάλλιο στην Ελλάδα από το Ευρωπαϊκό.

Θετικός στον covid-19 βρέθηκε ο Βύρων Κοκκαλάνης.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοϊας που τερμάτισε στην 4η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα RSX της Πορτογαλίας με ανακοίνωση του στα social media ενημέρωσε ότι το τεστ του ήταν θετικό και ζήτησε συγνώμη που δεν κέρδισε μετάλλιο.

Ο Βύρων Κοκκαλάνης θυμίζουμε ότι έχει προκριθεί από το 2019 στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ανήκει στο χορηγικό πρόγραμμα της Bwin "Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

«Σ Υ Γ Γ Ν Ω Μ Η... ΕΛΛΑΔΑ..

Δυστυχώς εχθές τερμάτισα 4ος και δεν κατάφερα να σας φέρω ούτε το αργυρό, ούτε το χρυσό!!!

ΣΥΓΓΝΩΜΗ στον προπονητή μου Νίκο Κακλαμανάκη, που με έφερε στην τελευταία κούρσα να διεκδικώ τα μετάλλια και δεν μπόρεσα ούτε αυτόν να ευχαριστήσω για όλο τον κόπο και την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει για εμένα.

Πριν την τελευταία κούρσα είχαμε κάνει όλοι τεστ κορονοιού και σε όλους είχε έρθει το αποτέλεσμα, το οποίο ήταν αρνητικό. Μόνο εγώ δεν είχα λάβει αποτέλεσμα.
Μπήκα στον αγώνα με κομμένα τα πόδια σχεδόν και την ψυχή μου γεμάτη άγχος και αγωνία... Μπήκα στο νερό για την τελευταία κούρσα γεμάτος στρες και αγωνία γιατί το δικό μου αποτέλεσμα δεν ήρθε; ..

Έλεγα στον εαυτό μου, αφού ήρθες πρώτος στις ιστιοδρομίες δεν πρέπει να έχεις κάτι, μην σκέφτεσαι αρνητικά..

Αλλά δυστυχώς αυτή η αγωνία επέδρασε καταλυτικά στην απόδοση μου και έτσι ήρθα τέταρτος ενώ θα ήμουν στα μετάλλια. Μετά το πέρας του αγώνα είδα την απάντηση στο έμαιλ ότι είμαι θετικός στον κορωνοϊό.

Το Σοκ μεγάλο..

Τώρα πρέπει να παραμείνω Πορτογαλία για την προφύλαξη όλων των δικών μου και του συνόλου..Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον προπονητή μου Νικόλα Κακλαμανάκη για την τεράστια στήριξη του στα δύσκολα και παντού.. Ηθελα πολύ εδώ στην Πορτογαλία να κερδίσω και να επαναφέρω μνήμες 2004..

Να σας δώσω κουράγιο, που τώρα όμως δεν μπορώ να δώσω κουράγιο ούτε στον εαυτό μου!! Ελπίζω όλα να πάνε καλά με την υγεία μου και στους επόμενους αγώνες θα κάνω τα πάντα για να είμαστε μαζί νικητές....».

Σ Υ Γ Γ Ν Ω Μ Η... ΕΛΛΑΔΑ.. Δυστυχώς εχθές τερμάτισα 4ος και δεν κατάφερα να σας φέρω ούτε το αργυρό, ούτε το...

Δημοσιεύτηκε από Byron Kokkalanis Windsurfing στις Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NEWS FEED