Ιστιοπλοΐα: Ακυρώθηκε λόγω covid-19 το Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο RSX της Αθήνας

Gazzetta team
Ιστιοπλοΐα: Ακυρώθηκε λόγω covid-19 το Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο RSX της Αθήνας

bet365

Οι δυο διοργανώσεις θα διεξάγονταν στην Αθήνα στο διάστημα 22 έως 28 Νοεμβρίου 2020.

H EIO αποφάσισε να ακυρώσει λόγω της αύξησης των κρουσμάτων covid-19 στη χώρα το Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της κλάσης RSX που ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν τον Νοέμβριο στην Αθήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δύο μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν το διάστημα 22-28 Νοεμβρίου 2020 στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του "Athens International Sailing Center" αναγκάστηκε να ακυρώσει η ΕΙΟ λόγω του κορονοϊού.

Πρόκειται για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα RSX ανδρών - γυναικών και youth, καθώς και το παγκόσμιο πρωτάθλημα youth που ήταν να γίνει στο Καντίθ της Ισπανίας και λόγω της πανδημίας ανατέθηκε στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Για την διοίκηση της ΕΙΟ αυτή η απόφαση ήταν μονόδρομος, ειδικά μετά την αύξηση των κρουσμάτων και στη χώρα μας. Η Ομοσπονδία ήδη ενημέρωσε την διεθνή κλάση για τους λόγους της ακύρωσης των δύο διοργανώσεων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα