Τριάντα σκάφη θα ανοίξουν πανιά για τον αγώνα της Ύδρας

Gazzetta team
Τριάντα σκάφη θα ανοίξουν πανιά για τον αγώνα της Ύδρας

bet365

Όλα έτοιμα για τον «47ο Αγώνα της Ελληνικής Επανάστασης – Ύδρα 2020».

Ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης αποφάσισε να διοργανώσει στην Ύδρα από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου τον «47ο Αγώνα της Ελληνικής Επανάστασης – Ύδρα 2020».

Στον αγώνα θα πάρουν μέρος 30 σκάφη. Στο μεταξύ λόγω covid-19 θα μεταφερθεί για τον Ιούλιο του 2021 ο Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας «Aegean 600». Ο διεθνής αγώνας των 600 ναυτικών μιλίων είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Αιγαίο Πέλαγος από τις 14 έως τις 20 Ιουνίου.

«Η πανδημία του κορωνοϊού μας ανάγκασε να μεταφέρουμε το «Aegean 600» για το 2021. Οι καραντίνες και οι περιορισμοί, που έχουν επιβληθεί από τις υγειονομικές αρχές, δεν θα μας επέτρεπαν να δείξουμε στους ιστιοπλόους ότι η Ελλάδα είναι και χώρα της φιλοξενίας. Δεν θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε τις ψυχαγωγικές και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις μας που είχαν ως στόχο την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας. Επίσης, εξαιτίας των ταξιδιωτικών περιορισμών δεν θα είχαν τη δυνατότητα να μετάσχουν από όλες τις χώρες όσοι επιθυμούν», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΟΙΑΘ Ιωάννης Μαραγκουδάκης.

Στο «Aegean 600» είχαν δηλώσει συμμετοχή περισσότερα από 50 σκάφη από 18 χώρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα