Η ΕΙΟ ευχαρίστησε τον Μητσοτάκη για την ενίσχυση προς τα ερασιτεχνικά σωματεία

Gazzetta team
Η ΕΙΟ ευχαρίστησε τον Μητσοτάκη για την ενίσχυση προς τα ερασιτεχνικά σωματεία

bet365

H ομοσπονδία ιστιπλοϊας έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ΕΙΟ ευχαρίστησε δημόσια τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την πρωτοβουλία του να ενισχύσει τα ερασιτεχνικά σωματεία που "μαστίζονται" από τις επιπτώσεις του covid-19.

Η ομοσπονδία της ιστιπλοϊας απέστειλε επιστολή προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη με την οποία του ζητάει να έχει και συνέχεια η πρωτοβουλία για βοήθεια προς τα σωματεία.

Η ενημέρωση της ΕΙΟ:

«Ευχαριστήρια επιστολή στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την οικονομική στήριξη των σωματείων- μελών της έστειλε η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Εδώ και 12 χρόνια η διοίκηση της ΕΙΟ με παραστάσεις, επιστολές, αντεγκλήσεις, παρακλήσεις αγωνίζεται για την χρηματοδότηση των ομίλων της (τελευταία φορά που δόθηκαν ελάχιστα χρήματα ήταν επί υπουργίας Γιάννη Ανδριανού) και αισθάνεται δκαιωμένη για τη χθεσινή εξέλιξη και την απόφαση της κυβέρνησης να στηρίξει με πράξεις τα ερασιτεχνικά σωματεία με συνολικό ποσό 12 εκατ. ευρώ.

Η Πολιτεία κατάλαβε τον τεράστιο καθημερινό αγώνα που δίνουν τα λεγόμενα «μικρά» σωματεία που αποτελούν το κύτταρο του αθλητισμού κι έκανε αυτό που έπρεπε ενόψει της επανεκκίνησής τους μετά την πανδημία.

Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, λοιπόν, ευχαριστεί δημόσια τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στήριξη των ομίλων της και ελπίζει ότι η σπουδαία αυτή βοήθεια θα συνεχιστεί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα