Παρουσία του Τάσου Μπουντούρη η συνδιάσκεψη της ΕΙΟ

Gazzetta team
Παρουσία του Τάσου Μπουντούρη η συνδιάσκεψη της ΕΙΟ

bet365

Ο Τάσος Μπουντούρης ξεπέρασε τα προβλήματα από το τροχαίο και είναι ξανά στις επάλξεις.

Παρουσία του Τάσου Μπουντούρη, ο οποίος ξεπέρασε τα προβλήματα που του προκάλεσε το προ μηνών τροχαίο ατύχημα, η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή στα γραφεία του Ν.Ο Αγίου Κωνσταντίνου συνδιάσκεψη των ομίλων της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος.

Ο Μπουντούρης ο οποίος μετρά 6 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες "επέστρεψε" για να απαντήσει σε ερωτήσεις των εκπροσώπων των ομίλων για διάφορα θέματα και έθεσε τον εαυτό του μαζί με άλλους παλιούς Ολυμπιονίκες στη διάθεση των ομίλων για οποιαδήποτε μελλοντική τους αγωνιστική ανάγκη.

Στη συνδιάσκεψη έλαβαν μέρος όλοι οι όμιλοι που έχουν δραστηριότητα και την ΕΙΟ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Αντώνης Δημητρακόπουλος, οι αντιπρόεδροι Τέλης Αδαμόπουλος, Αγγελική Σέρφα, η γενική γραμματέας Νίκη Αναστασίου, ο αναπληρωτής ταμίας Παντελής Παυλίδης και το μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος συντονιστής Περιφερειών Απόστολος. Παπαθανασίου.

Συζητήθηκαν τα προβλήματα που προκύπτουν από την επανεκκίνηση της δραστηριότητας των ομίλων, καθώς και η εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου που τηρείται πιστά από την ΕΙΟ και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας όπως έχουν εγκριθεί και από την αντίστοιχη επιτροπή της ΓΓΑ.

 

Τελευταία Νέα