Συγχαρητήρια Αυγενάκη στην ΕΙΟ για το σεμινάριο κανονισμών στους πρωταθλητές

Gazzetta team
Συγχαρητήρια Αυγενάκη στην ΕΙΟ για το σεμινάριο κανονισμών στους πρωταθλητές

bet365

Η Β' φάση του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί στις 13-14/5.

Συγχαρητήρια επιστολή προς την ΕΙΟ με αφορμή το σεμινάριο κανονισμών προς τους πρωταθλητές της ιστιοπλοϊας έστειλε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο υφυπουργός αθλητισμού αναφέρει στην επιστολή του: «Θέλω δια της παρούσης να σας εκφράσω συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας να διοργανώσετε σεμινάριο κανονισμών για τους αθλητές των εθνικών ομάδων μέσω τηλεδιάσκεψης.

Οι ιδιαίτερες συνθήκες στις οποίες ζούμε, πέρα από τις δυσκολίες, γεννούν και στο πεδίο του αθλητισμού ευκαιρίες. Μια τέτοια αποτελεί και η δική σας πρωτοβουλία, όπου πλήρως εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες που παρέχει η τεχνολογία προσφέρετε στους αθλητές μας εξειδικευμένη γνώση που την έχουν ανάγκη, ιδίως σε περίοδο προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Είναι πολύ σημαντικό σε μια τέτοια συγκυρία ο αθλητισμός να δίνει το μήνυμα της μη αποξένωσης και της διαδραστικότητας μέσω σύγχρονων μεθόδων».

Το σεμινάριο θα συνεχιστεί με τη Β' φάση στις 13-14/5. Θα λάβουν μέρος προπονητές, κριτές και το δεύτερο γκρουπ των αθλητών και αθλητριών των εθνικών ομάδων όλων των κατηγοριών που δεν παρακολούθησαν τα μαθήματα της Α΄ φάσης.

Όπως και την πρώτη φορά έτσι και τώρα θα διδάξει ο φημισμένος Κροάτης διεθνής κριτής Νέβεν Μπάραν.

Τα σεμινάρια θα γίνουν μέσω τηλεδιάσκεψης στην αγγλική γλώσσα από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα και θα μεταδοθούν σε Live Streaming στο Youtube της ΕΙΟ και στο Facebook της Ομοσπονδίας https://www.facebook.com/Hellenic Sailing Federation.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED