Στην 11η θέση στο Παγκόσμιο RSX ο Κοκκαλάνης

Gazzetta team
Στην 11η θέση στο Παγκόσμιο RSX ο Κοκκαλάνης

bet365

Θετική παρουσία για Κοκκαλάνη και Καραχάλιου.

O Βύρωνας Κοκκαλάνης και η Βασιλεία Καραχάλιου δεν τα κατάφεραν να μπουν στην πρώτη 10άδα των παγκοσμίων πρωταθλημάτων RSX και Λειζερ Ράντιαλ αντίστοιχα.

Στα RSX έγιναν 12 κούρσες και στον χρυσό στολίσκο των 35 σκαφών ο Β. Κοκκαλάνης κατέλαβε την 11η θέση με 92 βαθμούς. Στις τρεις τελευταίες ιστιοδρομίες τερμάτισε 12, 21 και 20 αντίστοιχα.

Ο Κοκκαλάνης ανήκει στο χορηγικό πρόγραμμα της bwin «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών», το οποίο υποστηρίζει νεαρούς αθλητές στον δύσκολο και επίπονο δρόμο της πρόκρισης στoυς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο 2020.

Ο Βύρωνας θυμίζουμε έχει εξασφαλίσει μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στις γυναίκες η Αγγελική Σκαρλάτου πήρε την 27η θέση με 248 βαθμούς και η Ιωάννα Σίρτη ήταν 44η με 434 βαθμούς σε σύνολο 46 σκαφών.

Στα Λέιζερ Ράντιαλ έγιναν 10 ιστιοδρομίες και στον χρυσό στολίσκο των 53 σκαφών η Βασιλεία Καραχάλιου τερμάτισε 11η με 81 βαθμούς. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια «πλήρωσε» την κακή 9η κούρσα στην οποία τερμάτισε 49η. Διαφορετικά θα έτρεχε στον medal race.

Η Αθανασία Φακίδη αγωνίστηκε στον αργυρό στολίσκο των 52 σκαφών και με 154 βαθμούς ήταν 8η.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα