Κοκκαλάνης: Εξαιρετικό ξεκίνημα στο Παγκόσμιο RSX

Gazzetta team
Κοκκαλάνης: Εξαιρετικό ξεκίνημα στο Παγκόσμιο RSX

bet365

Στην 7η θέση η Βασιλεία Καραχάλιου στα Λέιζερ Ράντιαλ.

Εξαιρετικό ήταν το ξεκίνημα του Βύρωνα Κοκκαλάνη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα RSX του Σορέντο στην Αυστραλία. Στις τρεις πρώτες κούρσες ο Ελληνας πρωταθλητής τερμάτισε 9, 4, 1 αντίστοιχα και με 14 βαθμούς είναι 6ος στην γενική βαθμολογία των 70 σκαφών.

Ο Κοκκαλάνης ανήκει στο χορηγικό πρόγραμμα της bwin «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών», το οποίο υποστηρίζει νεαρούς αθλητές στον δύσκολο και επίπονο δρόμο της πρόκρισης στoυς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο 2020.

Προηγείται ο Γάλλος Π. Λ. Κογκ με 4 βαθμούς και ακολουθούν ο Ολλανδός Κ. Μπαντλόε με 5β. και ο επίσης Γάλλος Τ. Γκογιάρ με 11 βαθμούς.

Στις γυναίκες τρέχουν 46 σκάφη και η Αγγελική Σκαρλάτου είναι 32η με 93 βαθμούς (36, 23, 34), ενώ η Ιωάννα Σίρτη βρίσκεται στην 44η θέση με 134 βαθμούς (44, 43, δεν τερμάτισε).

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Λέιζερ Ράντιαλ, που επίσης διεξάγεται στη Μελβούρνη, η Βασιλεία Καραχάλιου τερμάτισε 14η στην τρίτη ιστιοδρομία και με 22 βαθμούς είναι 7η σε σύνολο 105 σκαφών. Πρώτη είναι η Α.Μ. Ρίντομ από τη Δανία με 6β. και ακολουθούν η Ολλανδέζα Μ. Μπαουμίστερ με 7β. και η Ελβετίδα Μ. Ζαγιέ με 9 βαθμούς.

Η Αθανασία Φακίδη κατέλαβε την 39η θέση και με 94 βαθμούς είναι 66η.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα