Στην 20η θέση στο Παγκόσμιο Finn ο Μιτάκης

Gazzetta team
Στην 20η θέση στο Παγκόσμιο Finn ο Μιτάκης

bet365

Ανεβαίνει συνεχώς ο Έλληνας πρωταθλητής Γιάννης Μιτάκης.

Ανεβαίνει ο Γιάννης Μιτάκης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της κλάσης ΦΙΝΝ, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη στην Μελβούρνη.

Ο Ελληνας πρωταθλητής στις 3 ιστιοδρομίες που διεξήχθησαν την Πέμπτη τερμάτισε 20, 8 και 14 αντίστοιχα και με 113 βαθμούς είναι πλέον 20ος μεταξύ 60 σκαφών.

Στον μεγάλο αυτόν αγώνα προηγείται ο Νεοζηλανδός Τζ. Τζούνιορ με 17 βαθμούς. Δεύτερος πέρασε ο Βρετανός Ζ. Σκοτ με 30 βαθμούς και τρίτος είναι ο Ούγγρος Ζ. Μπέρετς με 35 βαθμούς.

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός θα διοργανώσει από την Παρασκευή έως την Κυριακή το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Europe ενώ από το Σάββατο έως την Δευτέρα η ΕΙΟ θα διοργανώσει καμπ για την κλάση των Όπτιμιστ στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» στις Τζιτζιφιές Καλλιθέας.

Είναι το πρώτο από τα τέσσερα καμπ που θα γίνουν μέχρι τον Μάρτιο, όπως αποφασίστηκε στην πρόσφατη γενική συνέλευση της ΕΙΟ. Θα λάβουν μέρος 30 αγόρια και κορίτσια από ομίλους της Αθήνας και της Περιφέρειας και αποτελούν την προεθνική ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα