Στη μάχη του παγκοσμίου πρωταθλήματος οι Μπεκατώρου και Πασχαλίδης

Gazzetta team
Στη μάχη του παγκοσμίου πρωταθλήματος οι Μπεκατώρου και Πασχαλίδης

bet365

Στη μάχη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Μπεκατώρου-Μόνος και Πασχαλίδης-Παπαδοπούλου.

Ολοκληρώθηκε στο Ωκλαντ της Νέας Ζηλανδίας το πρωτάθλημα Ωκεανίας στο οποίο έλαβαν μέρος δύο ελληνικά σκάφη στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Nacra 17 που αρχίζει σε λίγες μέρες στον ίδιο θαλάσσιο στίβο.

Συνολικά έγιναν 8 ιστιοδρομίες και οι Σοφία Μπεκατώρου – Αιμιλιανός Μόνος κατέλαβαν την 41η θέση με 127 βαθμούς. Στις δύο τελευταίες κούρσες πήγαν αρκετά καλά τερματίζοντας 17οι και 7οι αντίστοιχα και ανέβηκαν στην βαθμολογία.
Οι Ιορδάνης Πασχαλίδης – Μυρτώ Παπαδοπούλου τερμάτισαν 46οι με 137 βαθμούς. Έτρεξαν 50 σκάφη.

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μοναδικός στόχος των Ελλήνων ιστιοπλόων είναι να πάρουν το ένα από τα 5 εισιτήρια που θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της χώρας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Στο μεταξύ η διοίκηση της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Δ.Ο.Α. Ισίδωρο Κούβελο για την μεγάλη βοήθειά του στην εξεύρεση χορηγού για τον Γιάννη Μιτάκη, ο οποίος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κλάση ΦΙΝΝ. Χορηγός του Ελληνα πρωταθλητή θα είναι η ναυτιλιακή εταιρεία M/MARITIME.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα