Συγχαρητήρια Αυγενάκη στην ΕΙΟ για την «29η ATHENS INTERNATIONAL SAILING WEEK»

Αντώνης Πατσούρας
Συγχαρητήρια Αυγενάκη στην ΕΙΟ για την «29η ATHENS INTERNATIONAL SAILING WEEK»

bet365

Η επιστολή του Λευτέρη Αυγενάκη στην ΕΙΟ για την «29η ATHENS INTERNATIONAL SAILING WEEK»

Με επιστολή του προς την διοίκηση της ΕΙΟ ο Λευτέρης Αυγενάκης την συνεχάρη για την "29η ATHENS INTERNATIONAL SAILING WEEK» που διοργάνωσε από τις 8 έως τις 16/11 στην Μαρίνα της Καλλιθέας με τη συμμετοχή 800 αθλητών από 17 χώρες.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κλήθηκε στην τελετή λήξης που θα διεξαχθεί το Σάββατο (16/11) αλλά με επιστολή του ενημέρωσε ότι δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί.

Παράλληλα ζήτησε από την ΕΙΟ να συνεχίσει τέτοιες προσπάθειες που αναδεικνύουν το άθλημα. Φυσικά συνεχάρη όλους τους αθλητές και τόνισε ότι επιθυμία του είναι ο αθλητισμός να γίνει τρόπος ζωής.

Αναλυτικά η επιστολή:

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED