Μπεκατώρου σε Πετρούνια: «Μας έκανες υπερήφανους και πιστεύουμε σε σένα»

Gazzetta team
Μπεκατώρου σε Πετρούνια: «Μας έκανες υπερήφανους και πιστεύουμε σε σένα»

bet365

Η κορυφαία Ελληνίδα ιστιοπλόος Σοφία Μπεκατώρου στηρίζει τον Λευτέρη Πετρούνια.

Δημόσιο μήνυμα στήριξης στον Λευτέρη Πετρούνια από την Σοφία Μπεκατώρου.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης της ενόργανης μετά από την 4η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γερμανίας που δεν του έδωσε την πρόκριση στο Τόκιο 2020 με post του στα social media τόνισε ότι θα συνεχίσει να παλεύει και πως μαζί μ' αυτούς που τον πιστεύουν θα φτάσει στο στόχο.

Στο post του "απάντησαν" εκατοντάδες διάσημοι ή μη φίλοι του. Μέσα σ' αυτούς ο Μιχάλης Μουρούτσος, η Βιργινία Κραβαριώτη αλλά και ο Μανώλης Καραλής.

Το μήνυμα που ξεχώρισε ήταν αυτός της Σοφίας Μπεκατώρου η οποία έγραψε: «Μεγάλοι αθλητές,μεγάλες δυσκολίες... τις ξεπερνάμε. Μαζί σου! Μας έκανες υπερήφανους και πιστεύουμε σε σε σένα και το νέο δύσκολο σου εγχείρημα».

Οι λέξεις αυτές γράφτηκαν από την κορυφαία Ελληνίδα ιστιοπλόο όλων των εποχών. Η Σοφία Μπεκατώρου μαζί με την Αιμιλία Τσουλφά κέρδισαν στη σειρά 4 χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 470 και φυσικά το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. !

Επίσης η Μπεκατώρου κέρδισε άλλο ένα Ολυμπιακό μετάλλιο το 2008 (χάλκινο) στα Yngling!

Ο Πετρούνιας "κυνηγούσε" το 4ο χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στο Παγκόσμιο της Γερμανίας για να ...ισοφαρίσει την κορυφαία επίδοση των Μπεκατώρου-Τσουλφά.

 

Τελευταία Νέα