Τάιγκερ Γουντς: Η πρώτη φωτογραφία του μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα (pic)

Gazzetta team
Τάιγκερ Γουντς: Η πρώτη φωτογραφία του μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα (pic)

bet365

Δίπλα στον καλύτερο φίλο του, με πατερίτσες και διάπλατο το χαμόγελο, ο Τάιγκερ Γουντς μοιράστηκε την πρώτη του φωτογραφία στο Instagram μετά το τροχαίο ατύχημα που παρολίγον να του στοιχίσει τη ζωή.

Στις 23 Φεβρουαρίου, η είδηση του τροχαίου ατυχήματος του Τάιγκερ Γουντς σόκαρε τον αθλητικό και μη πλανήτη. Το αυτοκίνητο του θρύλου του γκολφ βγήκε εκτός πορείας σε περιοχή του Λος Άντζελες και χτύπησε σε μια πλαγιά, με τον ίδιο να απεγκλωβίζεται μέσω ειδικού οχήματος με δαγκάνες και να έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα στα πόδια. Η ελίτ των αθλητών παγκοσμίως όπως και οι εκατομμύρια θαυμαστές του έδειξαν με κάθε τρόπο την στήριξή τους προς το πρόσωπό του, με την αποθεραπεία του να ξεκινά έπειτα από την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε λίγα 24ωρα αργότερα.

Πλέον, ο βετεράνος σούπερ σταρ είναι και πάλι στα πόδια του, έστω και με τη χρήση πατερίτσας και απολαμβάνει ξανά τη ζωή, στο πλευρό του καλύτερού, τετράποδου φίλου του. Έτσι φαίνεται και μέσα από την πρώτη φωτογραφία που κοινοποίησε στα social media μετά το πολύ σοβαρό τροχαίο, στην οποία και απεικονίζεται χαμογελαστός, πού αλλού; Σε ένα γήπεδο γκολφ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

Τελευταία Νέα