Paddle for Beirut: Η πρωτοβουλία για την στήριξη του Ερυθρού Σταυρού του Λιβάνου

Gazzetta team
Paddle for Beirut: Η πρωτοβουλία για την στήριξη του Ερυθρού Σταυρού του Λιβάνου

bet365

Ο Κρίστι Μιχαηλίδης και η Herbalife Nutrition στο πλευρό των πληγέντων από την φονική έκρηξη του Αυγούστου.

Το 2020 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον Λίβανο και συγκεκριμένα για τους ανθρώπους της Βηρυτού. Η έκρηξη που σημειώθηκε στο λιμάνι της πόλης τον Αύγουστο στοίχησε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, τραυμάτισε χιλιάδες, ενώ προκάλεσε και μια οικονομική κρίση άνευ προηγουμένου, αφού χιλιάδες άνθρωποι έμειναν χωρίς σπίτι.

Άνθρωποι και οργανώσεις από όλο τον κόσμο στάθηκαν από το μετερίζι τους πλάι σε όσους επλήγησαν στην Βηρυτό. Σε αυτό το πλαίσιο ο Κρίστι Μιχαηλίδης, με την πρωτοβουλία του Paddle for Beirut και την στήριξη της Herbalife Nutrition θέλησε να ενισχύσει τον Ερυθρό Σταυρό του Λιβάνου.

Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, ο Κρίστης Μιχαηλίδης ξεκίνησε από την Κύπρο με μια σανίδα SUP φτάνοντας στο Λίβανο την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, έχοντας καταφέρει να φέρει εις πέρας την δική του εντυπωσιακή προσπάθεια «Paddle for Beirut». Ο στόχος ήταν να εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή του στους πολίτες του Λιβάνου και μέσω της δημοσιότητας της προσπάθειας αυτής, να συμβάλλει στη συγκέντρωση χρημάτων για τον Ερυθρό Σταυρό του Λιβάνου, με σκοπό την ενίσχυση των πληγέντων.

Η Herbalife Nutrition Ελλάδας, Κύπρου & Λιβάνου, αποδεικνύοντας έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο, στάθηκε δίπλα στην πρωτοβουλία αυτή και μέσω του του ιδρύματος Herbalife Nutrition Foundation (HNF) συνεχίζει να βοηθάει στην ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού και στην οικονομική ενίσχυση του Ερυθρού Σταυρού του Λιβάνου (Lebanon Red Cross), του οργανισμού που έχει αναλάβει να βοηθήσει τους κατοίκους του Λιβάνου, να αποκτήσουν και πάλι την «κανονικότητά» τους. (https://give.herbalifenutritionfoundation.org/campaign/lebanon-red-cross-2020/c299379).

Μέχρι στιγμής, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 20.000€, ενώ η πλατφόρμα για την ενίσχυση της πρωτοβουλίας θα παραμείνει ενεργή μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, δίνοντας την δυνατότητα σε όσους θέλουν και έχουν την δυνατότητα να στηρίξουν την ενέργεια αυτή, κάνοντας την δωρεά τους.

Το σύνολο των χρημάτων που θα συγκεντρωθεί από την πρωτοβουλία «Paddle for Beirut» θα διατεθεί απευθείας και εξ’ ολοκλήρου στον Ερυθρό Σταυρό του Λιβάνου, μέσω του Ιδρύματος Herbalife Nutrition Foundation. Το ίδρυμα Herbalife Nutrition Foundation (HNF), έχει ως αποστολή του τη βελτίωση της ζωής των παιδιών, βοηθώντας οργανισμούς να παρέχουν υγιεινή διατροφή σε παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Επιπλέον, το HNF στηρίζει συχνά προσπάθειες αρωγής σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών, όπως αυτή στο Λίβανο.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.paddleforbeirut.com.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα