Chris Nikic: Ο πρώτος άνθρωπος με σύνδρομο down που ολοκληρώνει το Ironman! (pics)

Chris Nikic: Ο πρώτος άνθρωπος με σύνδρομο down που ολοκληρώνει το Ironman! (pics)

bet365

O Chris NIkic είναι μόλις 21 ετών. Είναι ήδη θρύλος. Είναι το πρώτο άτομο με σύνδρομο down που κολύμπησε 3,8 χιλιόμετρα, έτρεξε Μαραθώνιο 40,1 χιλιομέτρων και έκανε ποδήλατο για 180 χιλιόμετρα. Είναι ο πρώτος με την εν λόγω ιδιομορφία που ολοκληρώνει το Ironman και αποδεικνύει σ' όλο τον κόσμο πως τίποτα δεν είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί!

Ο Ckris Nikic, ένας 21χρονος αθλητής με σύνδρομο down από το Μάιτλαντ έγραψε ιστορία, όντας πλέον ο πρώτος που ολοκληρώνει το Ironman.

Σε 16 ώρες και 46 λεπτά απέδειξε πως τίποτα δεν είναι αδύνατον και πως σ΄ αυτήν τη ζωή δεν είναι ικανό τίποτα να σε νικήσει όταν η θέλησή σου είναι ατσάλινη.

Ο Chris κολύμπησε 3,8 χιλιόμετρα, μετά έκανε ποδήλατο για 180 χιλιόμετρα και ύστερα απ' όλα αυτά έτρεξε κι έναν Μαραθώνιο 42,1 χιλιομέτρων.

Οι άνθρωποι του Ironman Florida δεν μπορούσαν να μην επαινέσουν τον Chris για τη σκληρή δουλειά και το πείσμα του να ολοκληρώσει τον αγώνα.

Οι διοργανωτές έγραψαν στο λογαριασμό τους στο Facebook:

«Συγχαρητήρια στον Chris που έγινε το πρώτο άτομο με σύνδρομο Down που τερμάτισε στο IRONMAN. Διέλυσε τα εμπόδια ενώ απέδειξε χωρίς αμφιβολία πως οτιδήποτε είναι δυνατό!

Μας εμπνέει και το επίτευγμά του είναι αποτελεί καθοριστική στιγμή στην ιστορία του IRONMAN που δεν μπορεί ποτέ να ξεχάσει ό,τι πέτυχες. Μπορείς να καυχιέσαι γι' αυτό στο υπόλοιπο της ζωής σου.

Οι ευκαιρίες που δημιούργησες για άλλους σε όλο τον κόσμο μέσω αυτού του ταξιδιού που ξεκίνησες, είναι αμέτρητες. Σε ευχαριστούμε που μας επιτρέπεις να γίνουμε μέρος της αξιοσημείωτης ιστορίας της ζωής σου, δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τι θα πετύχεις στη συνέχεια».

Το μήνυμα του Θρύλου του Ironman συγκινεί:

«Ο στόχος επιτεύχθηκε. Ήρθε η ώρα να ορίσω ένα νέο και ΜΕΓΑΛΟ Στόχο για το 2021. Όποια κι αν είναι η στρατηγική είναι η ίδια. 1% καλύτερος κάθε μέρα.

Ναι, έκανα τη δουλειά, αλλά με βοήθησαν οι άγγελοι. Ο Θεός με περιβάλλει με αγγέλους. Το καλύτερο μέρος όλων. Νέα οικογένεια και φίλοι. Όλα σχετικά με την ευαισθητοποίηση και την ένταξη. Ευαισθητοποίηση για το σύνδρομο Down και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Ολοι σας.

Λυπάμαι που δεν απάντησα προσωπικά σε όλα τα μηνύματά σας. Είναι καταπληκτικό, έχω 33.000 νέους οπαδούς και μηνύματα από χθες. Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όσα μπορώ.

Πέτυχα τον στόχο μου και τώρα θέλω να βοηθήσω άλλους σαν κι εμένα».

 

Τελευταία Νέα