Η Arla Protein στο Training Day με τον Δημήτρη Κουλούρη (pics)

Gazzetta team
Η Arla Protein στο Training Day με τον Δημήτρη Κουλούρη (pics)

bet365

Με σύμμαχο τον εξαιρετικό καιρό και ένα μήνα μόλις πριν το μεγαλύτερο multi-sports event στην Ελλάδα - το Spetses mini Marathon- o head coach της ομάδας της Arla Protein, Δημήτρης Κουλούρης, πραγματοποίησε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου μια προπονητική ημερίδα στις Σπέτσες με εξαιρετική επιτυχία.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο έμπειρος προπονητής και η ομάδα του έδωσαν χρήσιμες συμβουλές σε ερασιτέχνες αλλά και έμπειρους αθλητές για όλες τις δρομικές και κολυμβητικές αποστάσεις. Παράλληλα, έγινε επίδειξη ασκήσεων προθέρμανσης και ενδυνάμωσης που βοηθούν το σώμα, στην τελική ευθεία των 30 ημερών πριν τον κάθε αγώνα.

Στην ομαδική προπόνηση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η CEO της Arla Protein, Άντζελα Κοτρότσου που δήλωσε ότι: «Η ομάδα της Arla Protein είναι "πανέτοιμη" για το φετινό Spetses mini Marathon!», ενώ η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του event, Μαρίνα Λήδα Κουταρέλλη τόνισε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την εξαιρετική συνεργασία με την Arla Protein που είναι μαζί μας σε αυτό το σημαντικό προπονητικό γεγονός που βοηθά πολύ στην προετοιμασία των αθλητών πριν το μεγάλο φετινό ραντεβού στις Σπέτσες!».

Για ακόμη μία χρονιά σπουδαίοι αθλητές αναμένεται να δώσουν το παρών, ανάμεσα στους πολλούς συμμετέχοντες που έχουν ήδη κλείσει θέση για το αθλητικό τριήμερο 4-6 Οκτωβρίου στις Σπέτσες!

Για εγγραφές στο Spetses mini Marathon 2019, επισκεφθείτε το www.spetsesmarathon.com.

 

Τελευταία Νέα