Γιορτή του ράγκμπι με πρωταγωνιστή τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο!

Gazzetta team
Γιορτή του ράγκμπι με πρωταγωνιστή τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο!

bet365

Παρουσία του Υπουργού Επικρατείας κ. Βερναδάκη διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία αγώνες ράγκμπι στο ιστορικό γήπεδο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Με τεράστια οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή (31/3) στο "Απόστολος Νικολαϊδης" το σπουδαίο τουρνουά ράγκμπι στο οποίο πρωταγωνίστησε σ' όλα τα επίπεδα ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός στηρίζει το ράγκμπι στην Ελλάδα και αυτό φάνηκε από την γιορτή στη Λεωφόρο στην οποία παρέστησαν μέλη της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, παλαίμαχοι αθλητές αλλά και ο Υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναδάκης.

Για την ιστορία ο Παναθηναϊκός κέρδισε την 1η θέση στις γυναίκες ενώ στους άνδρες πρώτευσαν οι Σπαρτιάτες.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις ομάδες που πρωτοστατούν στην διάδοση του ράγκμπι στην Ελλάδα και αυτό φάνηκε περίτρανα και στο τουρνουά (Leoforos tournament Sevens) που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο με τεράστια επιτυχία.Πλήθος κόσμου πέρασε από τις εξέδρες της Λεωφόρου στο ολοήμερο τουρνουά ανδρών –γυναικών και μυήθηκαν στη μαγεία του πιο εντυπωσιακού ολυμπιακού αθλήματος.

Επρόκειτο για μια άρτια διοργάνωση με όλα τα «συνοδευτικά» του ράγκμπι : scrums, rucks, tries, conversions!Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αγώνες ξεκίνησαν στις 11 το πρωί και ολοκληρώθηκαν στις 6 το απόγευμα σε μια ολοήμερη πανδαισία που γοήτευσε τους φίλους του σπορ και έφερε ακόμα περισσότερους κοντά του.

Στον αγωνιστικό τομέα η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟ κέρδισε την παράσταση καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση ενώ πολύ δυναμική ήταν και η ανδρική ομάδα του «τριφυλλιού» που πήρε την τρίτη θέση.Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στις εξέδρες βρέθηκε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟ αλλά και εκπρόσωποι από την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του «τριφυλλιού».Ακόμα ήταν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού Μιχάλης Γεροθόδωρος, Νίκος Καρούλιας και Νίκος Πατσιαβούρας.

Επιπλέον στο «Απόστολος Νικολαϊδης» βρέθηκε και ο Υπουργός Επικρατείας κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης που παρακολούθησε τις προσπάθειες των ομάδων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

Αντιλόπες-Σπαρτιάτες (Α) 14-17

ΑΣ Ζακύνθου -Αίολος (Α) 14-12

Παναθηναϊκός –ΑΣ Ζακύνθου (Γ) 39-0

Σπαρτιάτες/Αντιλόπες-Λάιονς/Αίολος (Γ) 22-5

Παναθηναϊκός-Αντιλόπες (Α) 14-17

Σπαρτιάτες-Ζάκυνθος (Α) 38-0

Σπαρτιάτες/Αντιλόπες-Παναθηναϊκός (Γ) 12-17

Λάιονς/Αίολος-ΑΣ Ζακύνθου (Γ) 32-0

ΑΣ Ζακύνθου-Παναθηναϊκός (Α) 5-31

Αίολος-Σπαρτιάτες (Α) 0-36

Παναθηναϊκός-Αίολος (Α) 28-12

Αντιλόπες-ΑΣ Ζακύνθου (Α) 34-0

ΑΣ Ζακύνθου-Σπαρτιάτες/Αντιλόπες 0-42

Παναθηναϊκός-Λάιονς/Αίολος (Γ) 24-5

Σπαρτιάτες-Παναθηναϊκός (Α) 26-24

Αίολος-Αντιλόπες (Α) 0-41

Η τελική κατάταξη στις γυναίκες

1)Παναθηναϊκός

2)Αντιλόπες/Σπαρτιάτες

3)Αίολος/Λάιονς

4)Ζάκυνθος

Η τελική κατάταξη στους άνδρες

1)Σπαρτιάτες

2)Αντιλόπες

3)Παναθηναϊκός

4)Ζάκυνθος

5)Αίολος

Mvp στις γυναίκες ήταν η Πηνελόπη Μαρουφίδη και στους άνδρες ο Ηλίας Γάτος ενώ άξιο αναφοράς είναι ότι η ομάδα της Ζακύνθου έκανε την πρώτη της αγωνιστική εμφάνιση».

 

Τελευταία Νέα