Θετικοί στον covid-19 δυο Τούρκοι πυγμάχοι που συμμετείχαν στο προ Ολυμπιακό του Λονδίνου

Gazzetta team
Θετικοί στον covid-19 δυο Τούρκοι πυγμάχοι που συμμετείχαν στο προ Ολυμπιακό του Λονδίνου

bet365

Για ανεύθυνη στάση κατηγορούν τους Βρετανούς και τη ΔΟΕ οι Τούρκοι αφού έδωσαν το πράσινο φως να ξεκινήσει το τουρνουά.

Θετικοί στον κορονοϊό (covid-19) βρέθηκαν δυο Τούρκοι πρωταθλητές και ένας προπονητής που συμμετείχαν στο ευρωπαϊκό προ ολυμπιακό τουρνουά του Λονδίνου.

Στο τουρνουά που υπενθυμίζουμε ξεκίνησε και διακόπηκε βίαια μετά από απόφαση της επιτροπής της ΔΟΕ λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού συμμετείχαν 9 Έλληνες αθλητές μαζί με τους 6 προπονητές τους!

Συνολικά συμμετείχαν 350 αθλητές από 40 χώρες και όπως αποδείχθηκε η επιτροπή της ΔΟΕ και οι Βρετανοί έκαναν μεγάλο λάθος και μόνο που το ξεκίνησαν στις 14/3.

Αυτό είχε ισχυριστεί με δηλώσεις του και στο gazzetta.gr την ημέρα της διακοπής ο προπονητής Βαγγέλης Παπουτσάκης.

Οι Τούρκοι, λοιπόν, επέστρεψαν όπως και οι Έλληνες με μεγάλη δυσκολία στη χώρα τους και εκεί αποδείχθηκε ότι έχουν κολλήσει τον covid-19 και σήμανε συναγερμός!

Ο Eyup Gozgec, που είναι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας πυγμαχίας της Τουρκίας, κατηγορεί ευθεύως την ΔΟΕ και τους Βρετανούς γιατί αποφάσισαν να ξεκινήσει το τουρνουά εν μέσω πανδημίας με τόσες συμμετοχές.

«Ενώ όλος ο κόσμος έλαβε ακραία μέτρα για ν' αντιμετωπίσει τον κορονοϊό, δεν καταλαβαίνει γιατί η επιτροπή της ΔΟΕ και η βρετανική κυβέρνηση επέτρεψαν να ξεκινήσει το τουρνουά παρότι πολλοί από εμάς είχαν έντονες ανησυχίες. Ήταν ανεύθυνη. Τρια μέλη μας δυστυχώς είναι θετικά στον κορονοϊό», είπε ο Τούρκος παράγοντας.

Ενημέρωσε εν συνεχεία ότι οι αθλητές και ο προπονητής είναι σε καραντίνα και είναι καλά στην υγεία τους ενώ κατήγγειλε ότι ενώ είχαν ζητήσει από τις εθνικές ομοσπονδίες να πληρώσουν τα πάντα για την συμμετοχή και τη διαμονή στο Λονδίνο το τουρνουά διακόπηκε στην 3η ημέρα και κανείς δεν έχει ξεκαθαρίσει από την ΔΟΕ τι θα γίνει με τα χρήματα αλλά και με την διαδικασία πρόκρισης!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Νίκη Πίτα και ο Αλέξανδρος Τσανικίδης έφτασαν κοντά στην πρόκριση στο Λονδίνο αλλά μετά από την διακοπή κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει πλέον με το τουρνουά.

 

Τελευταία Νέα