ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Παπουτσάκης: «Ψάχνουμε εισιτήρια για επιστρέψουμε από το Λονδίνο»

Παπουτσάκης: «Ψάχνουμε εισιτήρια για επιστρέψουμε από το Λονδίνο»

Παπουτσάκης: «Ψάχνουμε εισιτήρια για επιστρέψουμε από το Λονδίνο»

O προπονητής πυγμαχίας Βαγγέλης Παπουτσάκης μιλάει από το Λονδίνο στο gazzetta.gr.

Το ευρωπαϊκό προ ολυμπιακό της πυγμαχίας του Λονδίνου διακόπηκε βίαια λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού (covid-19) και τα μέλη της ελληνικής αποστολής ψάχνουν εισιτήρια για να επιστρέψουν άμεσα στην Αθήνα. 

Η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε στο τουρνουά από 9 αθλητές και 6 προπονητές.

Οι αθλητές είναι οι: Πολυνείκης Καλαμάρας,Αλέξανδρος Τσανικίδης,Βαγγέλης Νανιτζανιάν,Διονύσης Πεφάνης,Αλεξέϊ Λαγκαζασβίλι, Φωτεινή Πλέα,Κατερίνα Κουτσογεωργοπούλου, Νικολέτα Πίτα,Κυριακή Ασλανίδη.

Οι προπονητές είναι οι: Σταύρος Καλαμάρας, Νικόλαος Πλέας,Αλέξιος Τσανικίδης, Γεώργιος Ελευθεριάδης,Νικόλαος Δροσόπουλος, Βαγγέλης Παπουτσάκης.

Ο Βαγγέλης Παπουτσάκης που πριν από δυο ημέρες είδε την αθλήτρια του Νίκη Πίτα να κάνει το πρώτο σημαντικό βήμα για την πρόκριση στο Τόκιο και προετοιμάζονταν για τον αγώνα της 17ης Μαρτίου μίλησε στο gazzetta.gr από το Λονδίνο. 

«Τώρα ψάχνουμε εισιτήρια για να επιστρέψουμε στην Ελλάδα. Ήταν ξαφνικό. Μας το ανακοίνωσαν πριν από λίγη ώρα. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τους αγώνες και τώρα όλα είναι στον αέρα. 

Δεν μας έχουν πει πότε και που θα συνεχιστεί το προ ολυμπιακό. Για τον κάθε αθλητή τα έξοδα είναι τεράστια για αυτό το ταξίδι. Κρίμα. Βέβαια αυτό που προέχει είναι η υγεία μας. 

Εδώ στο Λονδίνο τα πράγματα δεν είναι και τόσο αυστηρά όσο αφορά τα μέτρα. Σήμερα βλέπουμε να έχουν πάρει κάποια μέτρα. Για μένα δεν έπρεπε να το ξεκινήσουν το προ ολυμπιακό αφού έβλεπαν που πάει η κατάσταση. 

Ελπίζω σύντομα να είμαστε πίσω στην Ελλάδα. Θα παλέψουμε και θα τα καταφέρουμε».