Την Κυριακή η στέψη για τον πρωταθλητή στην πυγμαχία Ολυμπιακό

Gazzetta team
Την Κυριακή η στέψη για τον πρωταθλητή στην πυγμαχία Ολυμπιακό

bet365

Μετά και από την ολοκλήρωση της 3ης ημέρας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας της Σπάρτης ο Ολυμπιακός έχει "αγκαλιάσει" τον τίτλο στους άνδρες.

Μια ημέρα πριν από την ολοκλήρωση του πανελληνίου πρωταθλήματος πυγμαχίας elite που διεξάγεται στην Σπάρτη ο Ολυμπιακός εξασφάλισε μαθηματικά τον 3ο συνεχόμενο τίτλο του.

Η διαφορά από τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί στη 2η θέση είναι μεγάλη και την Κυριακή θα πανηγυρίσει το πρωτάθλημα.

Ο απολογισμός της 3ης ημέρας για τον Ολυμπιακό

Οι αναμετρήσεις στους Άνδρες ξεκίνησαν με την «ερυθρόλευκη» μονομαχία στα 60kg μεταξύ του Βασίλη Μακρυγιάννη και του Στίβεν Εστεμπάν, με νικητή τον πρώτο, ο οποίος εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό. Στη συνέχεια στην κατηγορία των 64kg, ο Γιώργος Χορβαλάκος νίκησε τον Χρήστο Καραγκούνη του ΠΑΟΚ και στον επόμενο αγώνα ο Αλέξανδρος Τσανικίδης τον Ευστάθιο Καραγκούνη (Σπάρτακος), με τους δυο αθλητές Ολυμπιακού να «μονομαχούν» την Κυριακή για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Στα 69kg, οι Αράς Βεϊσι και Θανάσης Γλυνός δεν τα κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό, απέναντι στους Διονύση Πεφάνη (Παναχαϊκή) και Αλέξανδρο Χρήστου (Οδυσσέα). Ακολούθησε η πρόκριση του Παύλου Τσαγκράκου στον τελικό των 75kg χάρη στη νίκη του επί του Ιάσωνα Σωτηρόπουλου και η βραδιά ολοκληρώθηκε με τη δεύτερη «ερυθρόλευκη» μονομαχία στα 91+kg μεταξύ του Λάμπρου Αναστασάκου και του Άκη Λατσώνα, με νικητή τον πρώτο.

Όσον αφορά τις Γυναίκες, η Όλγα Παπαδάτου ηττήθηκε από τη Φωτεινή Πλέα της Παναχαϊκής ενώ στους τελικούς της Κυριακής τον τίτλο του πρωταθλητή θα διεκδικήσουν η Εβελίνα Μαυρομάτη στα 60kg και η Κική Ασλανίδη στα 81kg.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα