Καταγγελίες Παναθηναϊκού ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Καταγγελίες Παναθηναϊκού ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας

bet365

Θέμα ασφάλειας για αθλητές, συνοδούς και φίλους του Παναθηναϊκού που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πυγμαχίας στον Πειραιά έθεσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αϊδινιώτης.

Ο προπονητής των «πρασίνων» τόνισε: «Πώς η ομοσπονδία αποφάσισε η διοργάνωση να γίνει στην έδρα του Ολυμπιακού, έπειτα από τα επεισόδια που έγιναν τον Απρίλιο στη Δραπετσώνα; Μία εβδομάδα είχα θάψει την μάνα μου τότε και φώναζαν, «Πουτ... γιοι Παναθηναϊκοί».

Οι αθλητές μου δεν έχουν σχέση με φασαρίες και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να κινδυνεύσει η σωματική τους ακεραιότητα, ούτε όσων θα βρεθούν για να παρακολουθήσουν τους αγώνες, φυσικά.

Ο Παναθηναϊκός είναι ο πρωταθλητής σύλλογος και ο Ολυμπιακός είναι ο μόνος διεκδικητής. Ποιος κριτής θα παίξει ακριβοδίκαια όταν θα κινδυνεύει να φάει μπουκάλια στο κεφάλι και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

Θέλουμε να αλλάξει η έδρα της διοργάνωσης. Κι εμείς είχαμε διοργανώσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το 2014 στη «Λεωφόρο», όμως αφενός δεν είχε συμβεί το παραμικρό, αφετέρου τα δυο σωματεία τότε δεν ήταν ανταγωνιστικά και οι νίκες που πήραμε αμφότεροι δεν είχαν αντίκρισμα αφού μετείχαμε σε κατηγορίες με λιγότερους από 6 αθλητές.

Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά, μας την έχουν στημένη».

Το gazzetta.gr ζήτησε τη θέση του Ολυμπιακού για τις κατηγορίες, ο οποίος μας παρέπεμψε σε χθεσινές δηλώσεις του επικεφαλής προπονητή του συλλόγου, Λευτέρη Λειβάδη στο osfp.gr: «Με μεγάλη έκπληξη διάβασα τις δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού κ. Αιδινιώτη ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι η ομάδα του δεν θα κατέβει στους αγώνες γιατί τους διοργανώνει ο Ολυμπιακός.

Και θέτει θέμα ασφάλειας αναφερόμενος μάλιστα σε περιστατικά άσχετα με την Πυγμαχία. Μάλλον ο κύριος Αιδινιώτης ξεχνά ότι οι αντίστοιχοι αγώνες Πρωταθλήματος το 2014 έγιναν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και διοργανωτής ήταν ο Παναθηναϊκός.

Ο Ολυμπιακός φυσικά αγωνίστηκε κανονικά. Για το καλό της πυγμαχίας πρέπει να εγκαταλείψουν όλοι τέτοιες λογικές. Αυτό που όλοι πρέπει να θέλουμε είναι το καλό του αθλήματος»

Τα πανελλήνια πρωταθλήματα έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν από τις 7 έως τις 10 Δεκεμβρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα