Η Χριστίνα Βραχάλη στο ρινγκ με τον «VanGun» (gTV)

Χριστίνα Βραχάλη Χριστίνα Βραχάλη
Η Χριστίνα Βραχάλη στο ρινγκ με τον «VanGun» (gTV)

bet365

Ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν ρίχνεται στην μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και η Χριστίνα Βραχάλη μπήκε στο ρινγκ μαζί του για να μάθει τα μυστικά της πυγμαχίας!

Ο νεαρός πρωταθλητής του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Δευτέρας τον Πολωνό Όσκαρ Σαφραγιάν για ένα εισιτήριο στους «8» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην κατηγορία των βαρέων βαρών και η Χριστίνα Βραχάλη τον συνάντησε στο γυμναστήριο που προπονείται για να μάθει τα μυστικά της πυγμαχίας μέσα στο ρινγκ!

Λέτε να καταφέρει να τον βγάλει νοκ άουτ;

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το επίσημο κανάλι της EUBC (Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας) στο YouTube: https://www.youtube.com/user/EUBCOfficialChannel

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χριστίνα Βραχάλη
Χριστίνα Βραχάλη

Στο χώρο της δημοσιογραφίας ξεκίνησα το 2002. Τα πρώτα μου βήματα τα έκανα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου εργάστηκα για δύο χρόνια. Το 2003 για τις ανάγκες ενός προγράμματος της Κρατικής τηλεόρασης, Olympic Trophy, πραγματοποίησα το γύρο της Μεσογείου με στόχο την προώθηση των Ολυμπιακών Αγώνων που θα λάμβαναν χώρα στην Αθήνα το 2004. Στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη εργάστηκα στο γραφείο τύπου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του ποδοσφαίρου. Από το 2004 μέχρι και για 14 χρόνια εργαζόμουν στο Αθλητικό Τμήμα της τηλεόρασης (παρουσίαση δελτίων και αθλητικών εκπομπών) και του ραδιόφωνου του ΣΚΑΙ (δημοσιογραφική παραγωγή, μεταδόσεις αγώνων, παρουσίαση εκπομπών, σύνταξη κι εκφώνηση αθλητικών δελτίων). Πλέον ανήκω στο δυναμικό του Epsilon TV. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια φιλοξενεί τις σκέψεις μου και υλοποιεί της ιδέες μου το gazzetta.gr, ενώ παράλληλα έχω τη χαρά να μοιράζομαι τις εικόνες και τις εμπειρίες μου με τους σπουδαστές του ΙΕΚ Όμηρος εδώ και περίπου 8 πανεπιστημιακά έτη. Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά.