A1 πόλο γυναικών: Με άνεση στους τελικούς ο Ολυμπιακός, 19-6 την Γλυφάδα

Gazzetta team
A1 πόλο γυναικών: Με άνεση στους τελικούς ο Ολυμπιακός, 19-6 την Γλυφάδα

bet365

Εύκολη υπόθεση για τα κορίτσια του Ολυμπιακού ο ημιτελικός με την Γλυφάδα, κέρδισαν 19-6 και περιμένουν την… Βουλιαγμένη.

Στους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών πόλο προκρίθηκαν εύκολα τα κορίτσια του Ολυμπιακού.

Έχοντας το υπέρ τους 2-0 από την κανονική σεζόν, ήθελαν μία νίκη κόντρα στην Γλυφάδα και την πέτυχαν εύκολα στο Παπαστράτειο, καθώς επικράτησαν με 19-6. Ετσι, για άλλη μία φορά θα διεκδικήσουν τον τίτλο περιμένοντας την Δευτέρα να δουν αν η Βουλιαγμένη θα κερδίσει με την σειρά της τον Εθνικό ή αν θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο… παραπάνω για να μάθουν την αντίπαλό τους.

Το παιχνίδι ήταν τυπική διαδικασία μετά το πρώτο οκτάλεπτο όπου ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 9-1 και ο Χάρης Παυλίδης είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει τις βασικές παίκτριές του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΛΥΦΑΔΑ 19-6

Τα οκτάλεπτα: 9-1, 5-3, 2-1, 3-1

Ολυμπιακός: Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 4, Κανετίδου 3, Αβραμίδου 1, Σιούτη 1, Μ. Πλευρίτου 1, Χαλδαίου 1, Β. Πλευρίτου 4, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Δουρέκα, Τορνάρου 1, Τριχά.

Γλυφάδα: Μπινιάρη, Παν. Νίνου, Αγγ. Γκίλλα 1, Γιαμπασάκου, Γρηγοροπούλου 2, Κόλλια, Ελ. Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου 1, Κοκκινάκη 1, Φουντωτού, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 1, Καρύτσα, Ολ. Αντωνιάδη, Πλ. Γκίλλα.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα