Καμμένου - Καραγιάννη: «Χρέος μας να δώσουμε την ψυχή μας για τις εθνικές»

Gazzetta team
Καμμένου - Καραγιάννη: «Χρέος μας να δώσουμε την ψυχή μας για τις εθνικές»

bet365

Το νέο τεχνικό δίδυμο στις εθνικές ομάδες γυναικών, η Αλεξία Καμμένου και η Ευτυχία Καραγιάννη, έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις για το νέο τους έργο.

Η Αλεξία Καμμένου και η Ευτυχία Καραγιάννη αποτελούν το νέο δίδυμο στη θέση των ομοσπονδιακών τεχνικών για τα Εθνικά συγκροτήματα νέων γυναικών, νεανίδων και κορασίδων στο πόλο.

Οι δυο προπονήτριες με κοινή τους δήλωση ευχαριστούν την Ομοσπονδία και τον πρόεδρό της Κυριάκο Γιαννόπουλο και δήλωσαν αποφασισμένες να δώσουν και την ψυχή τους προκειμένου να οδηγήσουν τα Εθνικά συγκροτήματα σε νέες μεγάλες επιτυχίες.

«Ευχαριστούμε πολύ την ΚΟΕ και τον πρόεδρό της Κυριάκο Γιαννόπουλο για την ευκαιρία που μας δίνουν. Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιες της εμπιστοσύνης τους . Οι ομάδες αυτές αποτελούν το μέλλον της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Μετά από πάρα πολλά χρόνια συμμετοχής μας ως αθλήτριες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και έχοντας διατελέσει αμφότερες αρχηγοί της, νιώθουμε χρέος μας να δώσουμε την ψυχή μας από όπου μας ζητηθεί, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες και εγωισμό, με μόνο στόχο να οδηγήσουμε τα Εθνικά μας συγκροτήματα, με την τόσο πλούσια κληρονομιά τους, σε νέες μεγάλες νίκες» είπαν στην κοινή τους δήλωση.

 

Τελευταία Νέα