Ντόσκας στο gazzetta.gr: «Κλειδί ο πρώτος τελικός ΝΟΒ-Ολυμπιακού»

Ντόσκας στο gazzetta.gr: «Κλειδί ο πρώτος τελικός ΝΟΒ-Ολυμπιακού»

bet365

Ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Χίου Γιώργος Ντόσκας μίλησε στο gazzetta.gr για τους τελικούς της Α1 Ανδρών πόλο ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό.

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει.

Η Βουλιαγμένη θα υποδεχτεί την Τρίτη τον Ολυμπιακό στο κολυμβητήριο του Λαιμού στον 1ο τελικό της Α1 Ανδρών πόλο και θα διεκδικήσει από τον μόνιμο πρωταθλητή (2013-2020) τον τίτλο που έχει να κερδίσει από το 2012.

Η Βουλιαγμένη φαντάζει ως φαβορί στους τελικούς αφού έχει 15/15 έως τώρα στο πρωτάθλημα και έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό στον Πειραιά αλλά ο Ολυμπιακός έστω και αποδυναμωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια θέλει το 9ο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Οι τελικοί αρχίζουν (11,13,15,17, 19/5), θα κριθούν στις 3 νίκες και ο Γιώργος Ντόσκας μιλάει στο gazzetta.gr για τις μεγάλες "ναυμαχίες".

Ντόσκας: «Κλειδί το πρώτο παιχνίδι»

Ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Χίου και παλιός πρωταθλητής του Ολυμπιακού με 12 κατακτήσεις ακτινογραφεί τις δυο ομάδες και μας δίνει τις προβλέψεις του.

«Ο Ολυμπιακός δεν έχει το ρόστερ που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό είναι γεγονός. Έχει όμως παίκτες που ξέρουν να κερδίζουν πρωταθλήματα. Από την άλλη η Βουλιαγμένη έχει δυο πολύ έμπειρους παίκτες (Μυλωνάκης, Αφρουδάκης) και νέα παιδιά που διψούν για διάκριση» σημειώνει αρχικά.

Για τον Γιώργο Ντόσκα το κλειδί είναι: «Ο πρώτος τελικός. Όποιος τον κερδίσει θα έχει σημαντικό πλεονέκτημα. Εάν τον κερδίσει ο Ολυμπιακός θα έχει τεράστια ευκαιρία μέσα στον Πειραιά να πάει για το 2-0 και μετά είναι δύσκολο η Βουλιαγμένη να επιστρέψει.

Νίκη της Βουλιαγμένης στο 1ο παιχνίδι θα σήμανε και τρομερή ψυχολογία εν όψει συνέχειας. Η Βουλιαγμένη έχει δουλέψει αρκετά ως ομάδα και δείχνει πάθος σε κάθε παιχνίδι. Μην ξεχνάμε δεν έχει χάσει ούτε βαθμό έως τώρα στην Ελλάδα.

«Δεν είναι το απόλυτο φαβορί μετά από χρόνια»

Από την άλλη ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια δεν είναι το απόλυτο φαβορί. Αυτό ίσως είναι καλό για τους παίκτες του. Ο Ολυμπιακός για να πάρει την κούπα πρέπει να έχει σταθερή απόδοση σε κάθε παιχνίδι. Δεν επιτρέπονται κενά διαστήματα.

Δεν θα χρίσω φαβορί μια από τις δυο ομάδες. Πιστεύω θα δούμε περισσότερους από 3 τελικούς. Σίγουρα μεγάλο ρόλο σ' αυτά τα παιχνίδια παίζει η ψυχολογία και η διαχείριση των άσχημων καταστάσεων.

Η ομάδα που θα έχει την δύναμη να ξεπερνά δυσκολίες θα έχει και πλεονέκτημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λούδης στο gazzetta.gr: «Φαβορί για το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός»

Αφρουδάκης - Μυλωνάκης: Οι δυο πρωταθλητές της Βουλιαγμένης

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα