Α1 πόλο γυναικών: Δεύτερος περίπατος σε λιγότερο από 24 ώρες για τον Ολυμπιακό, 23-9 την Λάρισα

Gazzetta team
Α1 πόλο γυναικών: Δεύτερος περίπατος σε λιγότερο από 24 ώρες για τον Ολυμπιακό, 23-9 την Λάρισα

bet365

Οι «ερυθρόλευκες» ξεκούρασαν παίκτριες αλλά έφτασαν άνετα σε μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα.

Τον δεύτερο αγώνα τους σε λιγότερο από 24 ώρες έδωσαν ο Ολυμπιακός και η Λάρισα σε ένα παιχνίδι για την 18η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών.

Η αναμέτρηση έγινε μέσα σε μία ημέρα από τα παιχνίδια που έδωσαν χθες οι ομάδες, προκειμένου να διευκολυνθεί στις μετακινήσεις της η Θεσσαλική ομάδα η οποία χθες αγωνίζονταν στο Ρέθυμνο.

Ο Ολυμπιακός χωρίς τις Αβραμίδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου και Σταματοπούλου στην σύνθεσή του επικράτησε με 23-9 της αντιπάλου που παρατάχθηκε με 10 παίκτριες στην συγκεκριμένη συνάντηση.

Με την νίκη αυτή ο πρωταθλητής Ευρώπης έφθασε στις 14 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τον ΝΟΒ, έχοντας έναν αγώνα λιγότερο. Η Λάρισα παραμένει με 13 βαθμούς στην 8η θέση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 23-9

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 6-2, 4-2, 8-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 3, Κανετίδου 1, Σιούτη 4, Χαλδαίου 2, Βασιλική Πλευρίτου 3, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Τσουκαλά 1, Δουρέκα, Τορνάρου 3, Τριχά 2.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιάννης Θεοχάρης): Καζάνα, Κόκκινου, Τουλουμτζίδου, Τζελέπη 2, Κολτσίδα, Πετάση, Μανιάτη, Χασιώτη 1, Κλάπερτον 1, Η. Καρυπίδου 5.

Δύσκολη νίκη για Γλυφάδα, 13-11 τον Πανιώνιο

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Γλυφάδα επικράτησε δύσκολα του Πανιωνίου με 13-11. Ο αγώνας ήταν εξ αναβολής για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά την νίκη αυτή η ομάδα του Ορέστη Σαλάχα εξασφάλισε και μαθηματικά την συμμετοχή της στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Βρίσκεται με 30 βαθμούς στην 4η θέση της βαθμολογίας. Ο Πανιώνιος παρέμεινε με 14 βαθμούς στην 7η θέση του πίνακα.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 13-11

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 4-2, 4-3, 3-3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Νίνου 2, Α. Γκίλλα, Γιαμπασάκου, Γρηγοροπούλου 1, Κόλλια, Ε. Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου 1, Κοκκινάκη 1, Φουντωτού 4, Γαλιατσάτου 1, Κοντογιάννη 3, Καρύτσα, Π. Γκίλλα, Ο. Αντωνιάδη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Τζουρκα, Σαφέτη 3, Πουστινίκοβα 4, Αποστολίδου 1, Κούβδου, Λαζάρου, Πετεινάτου, Μαλλιαρού, Δ. Παπαναστασιου 1, Δουρέκα 1, Α. Παπαναστασιου, Ζερβού 1, Βαζαίου, Μήτσου, Ξανθοπούλου.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα