Πόλο γυναικών Ολυμπιακού: Οι Αβραμίδου και Τσουκαλά σήκωσαν μαζί την κούπα! (pics)

Πόλο γυναικών Ολυμπιακού: Οι Αβραμίδου και Τσουκαλά σήκωσαν μαζί την κούπα! (pics)

bet365

Η αρχηγός του Ολυμπιακού Άλκηστης Αβραμίδου φώναξε την Χριστίνα Τσουκαλά για να σηκώσουν μαζί την κούπα της Ευρωλίγκα που κατέκτησαν στη Βουδαπέστη.
Το πρώτο ευρωπαϊκό της ως αρχηγός του Ολυμπιακού σήκωσε η Άλκηστης Αβραμίδου.
Η σπουδαία Ελληνίδα περιφερειακός που δεν έκανε για την εθνική ομάδα και "κόπηκε" πριν από λίγους μήνες από τον Τεό Λοράντο ήταν από τις πρωταγωνίστριες του τελικού και βοήθησε τον Ολυμπιακό να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης.
Η Άλκηστης Αβραμίδου είναι η μοναδική με συμμετοχές σ' όλους τους τελικούς του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και μαζί με τις αδελφές Πλευρίτου, την Χρυσή Διαμαντοπούλου και την Ιωάννα Σταματοπούλου κατέκτησαν και 2ο πρωτάθλημα Ευρώπης με την ομάδα του Πειραιά.
Η αρχηγός του Ολυμπιακού πριν πάρει την κούπα φώναξε δίπλα της την Χριστίνα Τσουκαλά που είναι πιο νέα στον Ολυμπιακό αλλά είναι η αρχηγός της εθνικής ομάδας για να σηκώσουν την κούπα.
Αυτό είναι το 3ο για την Χριστίνα Τσουκαλά που έχει άλλα 2 πρωταθλήματα Ευρώπης με την Βουλιαγμένη. Επίσης έχει άλλα 2 Σούπερ Καπ Ευρώπης με την Βουλιαγμένη.
Στην Βουδαπέστη ταξίδεψαν οι παρακάτω παίκτριες: Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Άλκηστη Μπενέκου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελένη Κανετίδου, Άλκηστη Αβραμίδου, Χριστίνα Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Σοφία Τορνάρου, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Φωτεινή Τριχά, Νεφέλη Χαλδαίου, Σταυρούλα Δουρέκα.
Προπονητής της ομάδας ο Χάρης Παυλίδης και βοηθός του ο Κώστας Χατζηδάκης. Μάνατζερ της ομάδας η Αλέκα Καλογερά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Τελευταία Νέα