ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 9-10: «Έσπασε» την έδρα και κοιτάζει 4αδα

Gazzetta team
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 9-10: «Έσπασε» την έδρα και κοιτάζει 4αδα

bet365

Ο Υδραϊκός επικράτησε με 10-9 στα πέναλτι του ΓΣ Περιστερίου, «έσπασε» την έδρα, και την Παρασκευή στην Ηλιούπολη θα έχει την ευκαιρία με νίκη να προκριθεί στα ημιτελικά της Α1 Ανδρών πόλο.

Με εκτός έδρας νίκη (10-9) ξεκίνησε ο Υδραϊκός τις υποχρεώσεις τους στην Α' φάση των πλέι οφ απέναντι στον ΓΣ Περιστερίου.

Μετά από σπουδαία μάχη οι δυο ομάδες έμειναν στο 7-7 μετά από 4 οχτάλεπτα και στα πέναλτι ο Αμερικανός Γουλφ σταμάτησε 3 φορές τους παίκτες του Περιστερίου και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Πλέον η σειρά θα μεταφερθεί στην έδρα του Υδραϊκού, την Ηλιούπολη και εάν κερδίσει η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη θα συνεχίσει στους "4" και θα βρει την Βουλιαγμένη. Εάν ηττηθεί θα έχουμε και 3ο παιχνίδι την Κυριακή στο Περιστέρι.

Στα τελευταία λεπτά αποβλήθηκαν για διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές πρώτα ο βοηθός προπονητή του Υδραϊκού Αντώνης Βλοντάκης και έπειτα ο Μάκης Βολτυράκης.

Τα οχτάλεπτα: 2-1, 1-2, 0-1, 4-3, πέν. 2-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Αγκόρτσας, Φάρμερ 2, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Λαδάς Π., Καρούντζος 4, Μιρόνοφ, Κλήμος 1, Τζώρτζης, Τσαγκάρης, Αϊβαλιώτης, Λαδάς Σ., Μπιτσάκος 2.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γουλφ, Τσιστράκης, Θαλασσινός 1, Κοκκινάκης 2, Παπασηφάκης 3, Μακαντάνης, Μπλάνης 2, Φώσκολος, Παπαδόγκωνας 1, Μπεριστιάνος 1, Αλβέρτης, Πολογεώργης, Χατζηγούλας.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα