Πόλο-Κύπελλο: Final-8 στους άνδρες και Final-4 στις γυναίκες

Gazzetta team
Πόλο-Κύπελλο: Final-8 στους άνδρες και Final-4 στις γυναίκες

bet365

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο διάστημα 23-25/5 και θα συμμετάσχουν οι 8 πρώτοι της Α1 Ανδρών και οι 4 της Α1 Γυναικών.

Την απόφαση να διεξαχθεί και φέτος παρά τον covid-19 το Κύπελλο πόλο σε Άνδρες-Γυναίκες πήρε η ΚΟΕ.

Στους Άνδρες θα διεξαχθεί σε μορφή Final 8 και τη συμμετοχή των οκτώ (8) πρώτων ομάδων της κατάταξης της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα Α1 Ανδρών και στις Γυναίκες ίδιες ημερομηνίες (21-23/5) με τη μορφή Final 4 και τη συμμετοχή των τεσσάρων (4) πρώτων ομάδων της κατάταξης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος Α' Γυναικών.

Οι δύο διοργανώσεις θα διεξαχθούν στο ίδιο Κολυμβητήριο, που θα οριστεί με νεότερη ανακοίνωση, με αυστηρή εφαρμογή του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου για Covid – 19 το οποίο θα είναι σε ισχύ.

Η κλήρωση, τόσο για το Final 8 των Ανδρών, όσο και το Final 4 Γυναικών θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στα γραφεία της ΚΟΕ, τη Μεγάλη Τετάρτη (28/4), στις 13.00, με την επισήμανση πως σ' ότι αφορά το Κύπελλο των Γυναικών, θα κληρωθούν οι θέσεις (1-4) δεδομένου ότι δεν θα έχει ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος.

Στο μεταξύ, η LEN αποφάσισε ότι στις 3-5/6 το Βελιγράδι θα διοργανώσει το Final-8 του Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρωτεύουσα του Βελιγραδίου θυμίζουμε έχει αναλάβει και τα Final-8 του 2022 και 2023.

NEWS FEED