Ολυμπιακός: Ετοιμάζει διπλό χτύπημα με Φουντούλη-Βλαχόπουλο

Αντώνης Πατσούρας
Ολυμπιακός: Ετοιμάζει διπλό χτύπημα με Φουντούλη-Βλαχόπουλο

bet365

Κοντά στην επιστροφή τους στον Ολυμπιακό είναι ο Γιάννης Φουντούλης και ο Άγγελος Βλαχόπουλος. Ο Ολυμπιακός ξεπερνάει τον "σκόπελο" του covid-19 και φτιάχνει ομάδα για να διεκδικήσει το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αποφασισμένοι να δημιουργήσουν και πάλι μια ομάδα που θα μπορεί να διεκδικήσει το Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο ανδρών είναι στον Ολυμπιακό.

Ο σύλλογος του Πειραιά "χτυπήθηκε" πιο πολύ από κάθε σύλλογο από την πανδημία του covid-19, λόγω του ότι έχει πολλές ομάδες και με σημαντικά μπάτζετ, αλλά δείχνει έτοιμος να τινάξει και πάλι την... μπάνκα στον αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Φουντούλης και ο Άγγελος Βλαχόπουλος είναι οι δυο πρώτοι στόχοι.

Αλλάζει επίπεδο με Φουντούλη-Βλαχόπουλο

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας, που αγωνίζεται στη Φερεντσβάρος, και ο άσος της Μπρέσια που είναι το "πρώτο βιολί" στην εθνική ομάδα είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και "ψήνουν" την μεγάλη επιστροφή.

Ο Γιάννης Φουντούλης που έχει ξεπεράσει τα 1000 γκολ στην Α1, έμεινε στον Ολυμπιακό από το 2009 έως το 2019, κερδίζοντας τα πάντα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος έμεινε και αυτός αρκετά χρόνια στον Ολυμπιακό και θυμίζουμε πως με δικό του γκολ κόντρα στη Ζόλνοκ στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ του 2016, η ομάδα του Πειραιά επέστρεψε σε τελικό μετά από 14 χρόνια.

Η διοίκηση του ΟΣΦΠ θέλει να δημιουργήσει με τους παίκτες που θα επιλέξει να κρατήσει αλλά και με Έλληνες και ξένους που θα φέρει μια ομάδα που θα συνεχίσει να είναι "αφεντικό" στην Ευρώπη.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει παίξει στους τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ το 2016, το 2018 και το 2019 και έχει κερδίσει το τρόπαιο το 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν επαφές και με ξένους παίκτες μεγάλης κλάσης αλλά και μ' άλλους Έλληνες. Μπορεί φέτος να έριξε το μπάτζετ λόγω covid-19 αλλά στόχος είναι η δημιουργία ενός συνόλου που θα διεκδικήσει ευρωπαϊκό τρόπαιο κάθε χρονιά.

Δυνατές κινήσεις αναμένονται και στην ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού η οποία θυμίζουμε ότι έχει προκριθεί στο Final-4 της Euro League (30/4-1/5) χωρίς να έχει ξένη στη σύνθεση της.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα