ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΠΑΟΚ 7-6: Δεύτερη σερί νίκη για τους Φαληριώτες

Gazzetta team
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΠΑΟΚ 7-6: Δεύτερη σερί νίκη για τους Φαληριώτες

bet365

Δεύτερη σερί νίκη για το Παλαιό Φάληρο. Επιστροφή στις νίκες για τον ΓΣ Περιστερίου που επικράτησε με 12-4 του ΟΥΚ στο Βόλο.

Τη 2η νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών πόλο πέτυχε το Σάββατο το Παλαιό Φάληρο.

Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη επικράτησε για την 7η ημέρα με 7-6 του ΠΑΟΚ του Θόδωρου Χατζηθεοδώρου και "ζευγάρωσε" τις νίκες της στο πρωτάθλημα. Αυτή είναι η 2η συνεχόμενη νίκη για το Παλαιό Φάληρο το οποίο στις 5 πρώτες αγωνιστικές, το 2020, είχε μόλις 1 βαθμό από την ισοπαλία με την ΑΕΚ.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έχει και αυτός 7 βαθμούς και παίζει την Κυριακή στο Βόλο (εξ' αναβολής παιχνίδι) ενώ την Τετάρτη θα υποδεχτεί στη Θεσσαλονίκη τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις ομάδες που διεκδικούν την είσοδο τους στα πλέι οφ.

Τα οχτάλεπτα: 0-1, 2-1, 3-1, 2-3

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Χούπερ 5, Παπαδημητρίου, Μακαντάνης, Ραμίρεζ, Δίπλαρος, Τσολακούδης, Αθυμαρίτης, Χαλυβόπουλος, Λιαπάκης 1, Τσαχιλίδης 1, Γκαράνης, Μητράκης, Κοντονής, Κουρμέλης.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Νάνος, Ραντόγεβιτς 4, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης, Κεχαλάρης 1, Γιαννόπουλος 1, Σγουρίδης, Παπάκος, Προσινικλής Π., Ράντονιτς.

Επέστρεψε στις νίκες το Περιστέρι

Μετά από την ήττα από τη Βουλιαγμένη ο ΓΣ Περιστερίου επέστρεψε στις νίκες αφού επικράτησε με 12-4 του ΟΥΚ στο Βόλο. Η ομάδα του Κώστα Λούδη έφτασε τους 16β (7 αγώνες) και παραμένει 2η (με τον Ολυμπιακό να είναι στους 15 και μ' αγώνα λιγότερο).

Η ομάδα του Βόλου έμεινε στους 3 βαθμούς και είναι τελευταία μαζί με τον Εθνικό.

Τα οχτάλεπτα: 2-2, 1-6, 1-3, 0-1

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ(Δημήτρης Μπλάνας): Γρηγοριάδης, Δανιήλ, Γκανάτσιος, Στεργίου, Παπαβασιλείου, Μαρινάγης, Αλευρόπουλος 1, Μακρής, Στεργίου, Χαμίτης, Νικηφορίδης 1, Κουφιδάκης, Νάσιος, Βλιώρας 1, Μπόμπος 1

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Λαδάς Π. 1, Φάρμερ 2, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Καρούντζος 5, Μιρόνοφ, Κλήμος 2, Τζώρτζης 1, Αγκόρτσας 1, Αϊβαλιώτης, Λαδάς Σ., Μπιτσάκος.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα