Δια περιπάτου η Ελλάδα, 19-6 τον Καναδά

Gazzetta team
Δια περιπάτου η Ελλάδα, 19-6 τον Καναδά

bet365

Μετά το... χαστούκι από το Μαυροβούνιο η Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών επέστρεψε στις επιτυχίες και πήρε άνετη νίκη (19-6) απέναντι στον Καναδα, στο φινάλε των υποχρεώσεων της στον Α’ όμιλο του προολυμπιακού τουρνουά του Ρότερνταμ.
Με την εύκολη αυτή νίκη κατέκτησε την δεύτερη θέση, προκρίθηκε στα προημιτελικά και πλέον βάζει πλώρη για τον τελικό της διοργάνωσης με σκοπό να εξασφαλίσει ένα από τα δύο εισιτήρια για το Τόκιο.
Οι παίκτες του Θόδωρου Βλάχου μπήκαν δυνατά στον αγώνα προηγήθηκαν με 4-0 στα πρώτα τρία λεπτά του ματς και η συνέχεια έγινε εύκολη για να έρθει η ξεκούραστη νίκη. Η Ελλάδα θα μάθει απόψε το βράδυ τον αντίπαλό της για τον προημιτελικό της Παρασκευής (19/2, 17:00).
Τα οκτάλεπτα: 1-6, 1-3, 2-4, 2-6.
Καναδάς: Ραντένοβιτς, Πάτερσον, Τζέρκοβιτς 1, Μπίκαρι 2, Σπούνερ Μ., Τοράκης, Σπούνερ Σ. 1, Γκάρντιγιαν, Σολεϊμάνιπακ 1, Σάποβαλ 1, Ντε Σόουζα, Ράιχερ.
Ελλάδα: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 1, Καπότσης, Φουντούλης 3, Παπαναστασίου 3, Δερβίσης, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 4, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Γκιουβέτσης 2, Βλαχόπουλος 3, Γαλανίδης.
 

Τελευταία Νέα