Ελλάδα - Ισραήλ 20-1 :Δεύτερη νίκη και "τελικός" με Ουγγαρία για τα κορίτσια!

Gazzetta team
Ελλάδα - Ισραήλ 20-1 :Δεύτερη νίκη και "τελικός" με Ουγγαρία για τα κορίτσια!

bet365

Η Ελλάδα «διέλυσε» με 20-1 το Ισραήλ και θα παίξει την Πέμπτη (15:00, ERT 3) με την Ουγγαρία για την πρώτη θέση στον Β΄όμιλο.

Την 2η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στον Β' όμιλο του προ ολυμπιακού της Τεργέστης πέτυχε η εθνική ομάδα πόλο γυναικών της Ελλάδος.

Η ομάδα του Τεό Λοράντου επικράτησε με 20-1 του Ισραήλ και θα παίξει την 1η θέση στον όμιλο με την Ουγγαρία, η οποία έχει και εκείνη 2 νίκες, την Πέμπτη (15:00, ERT 3).

Η Ελλάδα δεν συνάντησε καμία αντίσταση από το ανίσχυρο Ισραήλ και έφτασε να προηγηθεί με 15-0 στα 40'' πριν από την ολοκλήρωση του 3ου οχταλέπτου.

Πρώτη σκόρερ ήταν η Ελευθερία Πλευρίτου με 7 γκολ. Η Ελλάδα εάν κερδίσει την Ουγγαρία (έχουν από 4 βαθμούς) θα παίξει την Παρασκευή με την 4η του Α' ομίλου που θα είναι η Σλοβακία ή η Γαλλία.

Σε περίπτωση ήττας θα είναι και θα παίξει πάλι με μια εκ των δυο ομάδων (Γαλλία-Σλοβακία). Οι αντίπαλοι θα ξεκαθαρίσουν το βράδυ της Πέμπτης. Βέβαια το κρίσιμο παιχνίδι για την Ελλάδα είναι ο ημιτελικός του Σαββάτου.

Εκεί θα κληθεί ν' αντιμετωπίσει βάσει της δυναμικότητας την Ολλανδία ή την Ιταλία και με νίκη θα προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αξίζει να σημειώθει ότι προοπονητής στο Ισραήλ είναι ο Δημήτρης Μαυρωτάς.

Τα οχτάλεπτα: 7-0, 3-0, 5-1, 5-0.

ΕΛΛΑΔΑ (Λοράντος): Διαμαντοπούλου, Τσουκαλά 4 , Τριχά, Ελευθεριάδου 2 , Πλευρίτου Μ. 1, Ξενάκη 4, Νίνου, Πάτρα, Κότσια, Πλευρίτου Β. , Πλευρίτου Ε. 7 , Μυριοκεφαλιτάκη 2 , Σταματοπούλου.

ΙΣΡΑΗΛ (Μαυρωτάς): Πέρες, Γιαιακόμπι, Λεβί, Μπογκατσένκο, Νόι, Φουτόριαν, Φάρκας, Μενάκερμαν, Ταλ, Σασόβερ, Χόσμπεργκ 1, Γκαζίτ, Τζέβα.

*Στον άλλο αγώνα του Β' ομίλου η Ουγγαρία επικράτησε 23-6 του Καζακστάν. Το Ισραήλ με το Καζακστάν θα παίξουν την Πέμπτη για την 3η θέση.

 

Τελευταία Νέα