Χριστίνα Τσουκαλά: «Θέλουμε την πρωτιά στον όμιλο»

Gazzetta team
Χριστίνα Τσουκαλά: «Θέλουμε την πρωτιά στον όμιλο»

bet365

Η αρχηγός και πρώτη σκόρερ της Ελλάδος στον αγώνα με το Καζακστάν, Χριστίνα Τσουκαλά, μιλάει για το παιχνίδι και την συνέχεια στο προ ολυμπιακό.

Η Ελλάδα έχοντας πρώτο βιολί την αρχηγό της, Χριστίνα Τσουκαλά, η οποία σταμάτησε στα 7 γκολ, επικράτησε με 13-5 του Καζακστάν στην πρεμιέρα της στον Β' όμιλο του προ ολυμπιακού τουρνουά της Τεργέστης και έκανε ένα μικρό βήμα για το Τόκιο.

Η διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε μετά από τον αγώνα στο site της ΚΟΕ και στάθηκε στο Καζακστάν αλλά και στη συνέχεια:

«Μπορεί να ήταν μια νίκη αναμενόμενη και σχετικά άνετη ή, για τους περισσότερους, να ήρθε φυσιολογικά, όμως είναι σημαντική ώθηση για τη συνέχεια. Το πάνω κάτω στο κολύμπι μας κούρασε λίγο, επειδή δεν είχαμε δώσει παιχνίδια εδώ και 11 μήνες. Γι αυτό και ίσως να έπεσε λίγο η έντασή μας στο τέλος, σκοράροντας πιο λίγα γκολ.

Βρίσκουμε, όμως, τον ρυθμό μας και θα εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι στον αυριανό δεύτερο αγώνα κόντρα στο Ισραήλ. Αυτά τα δύο πρώτα παιχνίδια είναι και ένα είδος προετοιμασίας εν όψει του πιο δύσκολου και καθοριστικού ματς της 3ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου με την Ουγγαρία. Σ' εκείνο το ματς επιζητούμε οπωσδήποτε νίκη, όχι τόσο για την πρωτιά στον Όμιλο, αλλά για ψυχολογική ανάταση εν όψει των νοκ άουτ αγώνων.

Διότι η πρωτιά στον Όμιλο θα μας δώσει μεν ευκολότερο αντίπαλο στον χιαστί προημιτελικό (τον οποίο θεωρώ ότι θα τον κερδίσουμε), όμως στον ημιτελικό, είτε κόντρα στην Ιταλία είτε με την Ολλανδία, θα είναι το ίδιο δύσκολο. Όμως, είμαστε αποφασισμένες και ξέρουμε τι να περιμένουμε. Άλλωστε, αν δεν είμαστε τώρα, δεν θα είμαστε ποτέ. Και το σημαντικότερο: Το κλίμα είναι πολύ καλό μέσα στην ομάδα».

 

Τελευταία Νέα