Βουλιαγμένη - Καρούζ 21-5: Με 3χ3 νίκες στους "16" ο ΝΟΒ

Gazzetta team
Βουλιαγμένη - Καρούζ 21-5: Με 3χ3 νίκες στους "16" ο ΝΟΒ

bet365

Η Βουλιαγμένη (Euro Cup) και ο Ολυμπιακός (Champions League) είναι οι δυο ελληνικές ομάδες που συνεχίζουν στην Ευρώπη από τις πέντε (Απόλλων, Υδραϊκός, Πανιώνιος) που δήλωσαν συμμετοχή την περίοδο 2020-21.

Με πανηγυρικό τρόπο προκρίθηκε στους "16" του Euro Cup η Βουλιαγμένη.

Η ελληνική ομάδα που αγωνίστηκε στον σχετικά εύκολο όμιλο της Γαλλίας έδειξε σοβαρότητα και τα τρία παιχνίδια της και πήρε τρεις νίκες και μαζί και το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στον τελευταίο αγώνα, αυτόν της Κυριακής, κέρδισε με 21-5 την Καρούζ (Ελβετία) στην οποία αγωνίζεται ο Κυριάκος Ποντικέας.

Πλέον στην Ευρώπη συνεχίζουν από τις ελληνικές ομάδες, η Βουλιαγμένη στο Euro Cup και ο Ολυμπιακός στο Champions League. Ο Απόλλων Σμύρνης και ο Πανιώνιος αποκλείστηκαν στους "32" του Euro Cup και ο Υδραϊκός δεν κατέβηκε ν' αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League.

Τα οχτάλεπα: 0-7, 1-3, 3-4, 1-7

ΚΑΡΟΥΖ (Φρεντερίκ Ντιράν): Γκατσίνι, Κατιλάζ, Καραμουσταφά 1, Μπλαρί 2, Μαλασπίνας, Ποντικέας 2, Μαρεσάλ, Ντεστέφανι, Μπαέρτσι, Ρότα, Μπετσίρ, Ουλντ-Αλί

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 3, Γκιουβέτσης, Τρούλος 6, Γούβης, Αφρουδάκης, Καλογερόπουλος 5, Χαλυβόπουλος 1, Κουρούβανης 3, Λόζινα 3, Μπάσιτς, Ανδρεάδης.

 

Τελευταία Νέα