Πολο: Θετικός στον covid-19 o Κολόμβος, αναβολή πρεμιέρας για ΝΟΒ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Gazzetta team
Πολο: Θετικός στον covid-19 o Κολόμβος, αναβολή πρεμιέρας για ΝΟΒ στο Τσάμπιονς Λιγκ

bet365

Θετικός στον covid-19 ο διεθνής φουνταριστός της ΕΝΚΑ Χριστόδουλος Κολόμβος με τους Τούρκους να μετρούν πέντε κρούσματα και να αποσύρονται από την Ευρώπη. Την Παρασκευή η πρεμιέρα της Βουλιαγμένης.

Εκτός Ευρώπης λόγω covid-19 έμεινε η τουρκική ΕΝΚΑ στην οποία αγωνίζεται ο Χριστόδουλος Κολόμβος.

Ο διεθνής Έλληνας πολίστας μαζί με 4 συμπαίκτες του βρέθηκαν θετικοί στον covid-19 τις τελευταίες ημέρες και έτσι η κυβέρνηση της Τουρκίας απαγόρεψε την έξοδο της ομάδας από τη χώρα.

Έτσι ο Β' προκριματικός όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ της Βουδαπέστης στον οποίο συμμετέχει η Βουλιαγμένη έμεινε με 3 ομάδες (Οραντέα, Μπρέσια) και η ελληνική ομάδα που θα έκανε πρεμιέρα με την ΕΝΚΑ την Πέμπτη (12/11) θα παίξει με την Οραντέα την Παρασκευή (22:00) και με την Μπρέσια το Σάββατο στις 18:00.

Δεν ταξίδεψε στην Ιταλία ο Υδραϊκός

Από την άλλη ο Υδραϊκός που είχε προκριθεί και θα έπαιζε στον Α' όμιλο της διοργάνωσης στις Συρακούσες της Ιταλίας δεν βρήκε εισιτήρια επιστροφής από την γειτονική χώρα και ενημέρωσε πως δεν θα ταξιδέψει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη που έχει αφήσει τους ξένους της να επιστρέψουν στην Ρωσία λόγω των νέων μέτρων της κυβέρνησης για τον covid-19 παραμένει χωρίς προπόνηση για σχεδόν 10 ημέρες αφού τα κολυμβητήρια είναι κλειστά.

 

Τελευταία Νέα