Πολο: Χωρίς άδεια προπόνησης παραμένουν οι ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στην Ευρώπη

Αντώνης Πατσούρας
Πολο: Χωρίς άδεια προπόνησης παραμένουν οι ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στην Ευρώπη

bet365

Απροπόνητες παραμένουν οι ελληνικές ομάδες πόλο που θα συμμετάσχουν στα Κύπελλα Ευρώπης αφού δεν έχουν πάρει άδεια από την πολιτεία αν και αγωνίζονται την επόμενη εβδομάδα!

Την πολυπόθητη άδεια από την πολιτεία για να ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους περιμένουν οι ομάδες που συμμετέχουν στα Κύπελλα Ευρώπης του πόλο.

Η Βουλιαγμένη και ο Υδραϊκός θα παίξουν στα προκριματικά του Champions League από τις 11 έως τις 15 Νοεμβρίου ενώ τον Δεκέμβριο θα εισέλθει στη μάχη των ομίλων της διοργάνωσης ο Ολυμπιακός και ο Απόλλων Σμύρνης και ο Πανιώνιος θα παίξουν στο Euro Cup.

Έως το μεσημέρι της Παρασκευής οι ομάδες δεν είχαν λάβει άδεια για να ξεκινήσουν προπονήσεις και έχοντας χάσει σχεδόν μια εβδομάδα προπονήσεις θα μεταβούν ο Υδραϊκός στις Συρακούσες (Ιταλία) και η Βουλιαγμένη στη Βουδαπέστη (Ουγγαρία) για ν' αγωνιστούν.

Φυσικά δεν μπορεί ν' ακυρώσουν τη συμμετοχή τους αφού το πρόστιμο είναι 7.500 ευρώ αλλά η ουσία είναι ότι όποιες ελπίδες μπορεί να είχαν θα τις χάσουν και αυτές αφού οι παίκτες έχουν μείνει χωρίς προπόνηση, φυσικά όχι με ευθύνη των ομάδων.

Την ώρα που στην Ελλάδα βάζουν "λουκέτο" στο πρωτάθλημα πόλο οι Ιταλοί ξεκινούν αυτό το Σαββατοκύριακο σε άνδρες και γυναίκες ενώ οι Ούγγροι παρά τα κρούσματα συνεχίζουν κανονικά!

Στο μεταξύ, το πρωί της Παρασκευής ξεκίνησε χωρίς τους "ξένους" η προετοιμασία της εθνικής ανδρών στον Πειραιά ενώ από την Πέμπτη της εθνικής γυναικών στο καταδυτήριο του Αγίου Κοσμά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα