Ολυμπιακός - Πανιώνιος 17-5: Καρέ νικών για τους Πειραιώτες στην Α1

Gazzetta team
Ολυμπιακός - Πανιώνιος 17-5: Καρέ νικών για τους Πειραιώτες στην Α1

bet365

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 17-5 του Πανιωνίου και έφτασε στην 4η νίκη του σε 5 αγώνες στην Α1.

Την συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών πόλο πέτυχε ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Πειραιά στο πλαίσιο της 5ης ημέρας της διοργάνωσης επικράτησε εντός έδρας με 17-5 του Πανιωνίου και έφτασε στους 12β.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Μαξ Ίρβινγκ με 4 γκολ με τον Αμερικανό να δηλώνει μετά στο olympiakossfp.gr τα εξής: «Ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή ομάδα και εμείς θέλαμε να βγούμε να παίξουμε με ενέργεια και πολλή συγκέντρωση από την αρχή του παιχνιδιού και πιστεύω το καταφέραμε.

Κάναμε σπουδαία δουλειά στην άμυνα σήμερα, καταφέραμε να τους κρατήσουμε στα 5 γκολ που ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος, οπότε νομίζω τα πήγαμε πολύ καλά. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί με το πρωτάθλημα, αλλά θα συνεχίσουμε με τις προπονήσεις αν μας επιτραπεί και θα είμαστε έτοιμοι όταν έρθουν οι αγώνες του Τσαμπιονς Λιγκ αλλά και για ότι προκύψει στους αγώνες στο πρωτάθλημα».

Tα οκτάλεπτα: 3-2, 7-1, 4-0, 3-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Ντάουμπε, Σκουμπάκης 2, Γενηδουνιάς 3, Αργυρόπουλος 1, Πρέκας 1, Δερβίσης 2, Κάκαρης 1, Μουρίκης, Καπότσης, Χρυσοσπάθης 3, Ίρβινγκ 4, Σύρμας, Γραμματικός, Μαθιόπουλος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κωνσταντίνος Δήμου): Σαλτέρης, Μπουζάλας, Σπυρόπουλος, Σπούνερ 1, Μπραϊμης 1, Γαβαλάς, Καλαϊτζής 2, Νταλαπάς, Αλεξίου, Δήμου, Μπαρακάτ, Καπετανάκης 1, Λιμαράκης, Κουκουμάς, Μοσχοβέλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα