Πόλο: Στην ΑΕΚ η Έλλη Πρωτοπαπά

Gazzetta team
Πόλο: Στην ΑΕΚ η Έλλη Πρωτοπαπά

bet365

Η 21χρονη (23/07/1999) περιφερειακός, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στην ομάδα πόλο της ΑΕΚ.

Πολίστρια της ΑΕΚ είναι και η Έλλη Πρωτοπαπά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Έλλη Πρωτοπαπά.

Η 21χρονη (23/07/1999) περιφερειακός, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας πόλο του Συλλόγου.

Η Έλλη Πρωτοπαπά ξεκίνησε το πόλο από τον ΝΟ Βουλιαγμένης στον οποίο αγωνίστηκε από το 2011 έως το 2018, κατακτώντας 1 Πρωτάθλημα Ελλάδος, και το ασημένιο μετάλλιο τόσο στο Champions League όσο και στο LEN Trophy. Το 2018 πήρε μεταγραφή για τις ΗΠΑ και το UC Berkeley, λόγω σπουδών, για να επιστρέψει την περσινή σεζόν στον ΝΟΒ.

Είναι διεθνής με την Εθνική Γυναικών έχοντας να επιδείξει ένα ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2018 και ένα χάλκινο στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα της ίδιας σεζόν.

Παράλληλα, έχει αγωνιστεί στις μικρές Εθνικές ομάδες, κατακτώντας ένα ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών του 2017, και από ένα χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών 2016 και στα European Games Νεανίδων του 2015.

Η Έλλη Πρωτοπαπά υπέγραψε το συμβόλαιό της στα Γραφεία του Συλλόγου, όπου την υποδέχθηκε ο General Manager των τμημάτων υδατοσφαίρισης, Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος αφού την καλωσόρισε στην οικογένεια της ΑΕΚ, της ευχήθηκε τα καλύτερα με τα “κιτρινόμαυρα”.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Έλλη Πρωτοπαπά δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω την ευκαιρία να γίνω μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Έναν Sύλλογο που έχει μεγάλη ιστορία στον αθλητισμό, αλλά και μεγάλη σημασία για τον ελληνισμό. Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω την ΑΕΚ, το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση που με εντάσσουν στην ομάδα. Υπάρχει πολλή όρεξη για δουλειά και ευελπιστώ να έχουμε μια χρόνια με υγεία και να φτάσουμε την ΑΕΚ όσο πιο ψηλά μπορούμε στην πρώτη της χρόνια στην Α’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών“.

Έλλη, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα