Πόλο: Τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Φράγκος

Gazzetta team
Πόλο: Τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Φράγκος

bet365

Σημαντική ενίσχυση για το τμήμα πόλο του ΠΑΟΚ.

H ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο ανδρών του Συλλόγου μας, ΠΑΟΚ Prima Holidays, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον Γιάννη Φράγκο, ο οποίος θα αναλάβει χρέη Τεχνικού Διευθυντή.

Πρόκειται για έναν έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή, τόσο στις Εθνικές Ομάδες, όσο και στα σωματεία. Στην πολύχρονη πορεία του πέρα από τις επιτυχίες των ομάδων του έχει δώσει μέσα από την διαδικασία παραγωγής των υποδομών σημαντικούς παίκτες και παίκτριες σε όλα τα επίπεδα των εθνικών ομάδων.

Είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, με 20ετή παρουσία σε ΤΑΔ και ΕΤΑΔ, ενώ έχει διακριθεί στον τομέα οργάνωσης και βελτίωσης στην λειτουργία των ομάδων, και ειδικότερα στα θέματα υποδομής και σχολών.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Prima Holidays, ο Γιάννης Φράγκος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι μεγάλη μου τιμή που έρχομαι στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Έχω συζητήσει με τους αδερφούς Νικολαΐδη, έχω πλήρη αίσθηση της ευθύνης μου απέναντι σε αυτή την μεγάλη ομάδα. Θα βοηθήσω το τμήμα υδατοσφαίρισης και στην δομή του και σε όλες τις ομάδες, θα είμαι δίπλα στους προπονητές. Πιστεύω ότι η φετινή χρονιά για τον ΠΑΟΚ θα είναι πολύ καλή, για να κάνουμε την ομάδα να ανεβεί πολλά επίπεδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα