Πόλο: Την Πέμπτη (27/8) η πρώτη του Ολυμπιακού

Gazzetta team
Πόλο: Την Πέμπτη (27/8) η πρώτη του Ολυμπιακού

bet365

Με πολλές αλλαγές η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού την περίοδο 2020-21.

Την Πέμπτη (27/8) στον Άγιο Κοσμά αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας πόλο ανδρών του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2020-21.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος θα περάσουν από την Δευτέρα έως και την Τετάρτη από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα πέσουν στην πισίνα.

Ο Ολυμπιακός είναι αποδυναμωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια αφού έχασε πολλούς πρωτοκλασσάτους παίκτες οι οποίοι του εξασφάλιζαν άνεση στην Ελλάδα και διακρίσεις στην Ευρώπη.

Από τον Ολυμπιακό έχουν φύγει μεταξύ άλλων ο Μάρο Γιόκοβιτς (Μπρέσια), ο Στέφαν Μίτροβιτς (Απόλλων Σμύρνης), ο Αλέξανδρος Γούνας (Απόλλων Σμύρνης), ο Μανώλης Μυλωνάκης (Βουλιαγμένη) και ο Ιβάν Μπουλιούμπασιτς (Τριέστε).

Από την άλλη αποκτήθηκαν ο διεθνής περιφερειακός Μάριος Καπότσης για να καλύψει το κενό του Μυλωνάκη και ο διεθνής με τις ΗΠΑ Μαξ Ίρβινγκ που αγωνιζόταν στον Υδραϊκό. Παίκτες της ομάδας επίσης θα είναι οι Χρυσοσπάθης και Γραμματικός ενώ επέστρεψαν οι διεθνείς Πρέκας και Γαλανόπουλος.

Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου έχει κρατήσει διεθνείς παίκτες όπως είναι ο Γενηδουνιάς, ο Μουρίκης, ο Δερβίσης και οι πιο νέοι Σκουμπάκης, Ζερδεβάς, Κάκκαρης, Αργυρόπουλος.

Ο Ολυμπιακός με τις κινήσεις του μπορεί να διεκδικήσει και πάλι το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην Ελλάδα με πολλές αξιώσεις αλλά θα έχει απέναντι του εξίσου δυνατές ομάδες όπως η Βουλιαγμένη και ο Απόλλων Σμύρνης.

Όσο αφορά την Ευρώπη ακόμη δεν έχει παρθεί τελική απόφαση εάν θα συμμετάσχουν ή όχι οι ομάδες πόλο του Ολυμπιακού. Βέβαια η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου με το νέο της ρόστερ δεν έχει ελπίδες για διάκριση στην Ευρώπη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα